Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve Koç

Özellikle yılın ilk yarısı sizin için son derece verimli geçecek. Sürpriz fırsatları değerlendirerek hayatınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Şubat ayında ufak tefek terslikler olsa bile fazla etkilenmeyeceksiniz. Yeter ki, yeni girişimlerinizi bu ay başlatmayın.

Mart ayından itibaren ilginç fikirler üretebilir, çok hoş teklifler alabilirsiniz. Parasal açıdan isteklerinizin arttığı bir dönem. Ayrıca sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olacak.

Mart, Nisan ve Mayıs ayları aşk arzularınızın yükseldiği bir dönem. Bu devre içinde duygularınızı ve kendinizi tahlil etme fırsatı bulacaksınız. Evlenmek veya çocuk sahibi olmaya yönelik arzular duyabilirsiniz. Kısaca kendiniz ve hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yılın ilk yarısının sizin için hem parasal açıdan, hem de aşk açısından sürpriz gelişmeler dönemi olduğunu söyliyebilirim.

Temmuzun ortalarından itibaren tedbirli olmanız gerekiyor. Özellikle 21 Mart-6 Nisan günleri arasında doğmuş olanlar hem fırsatlarla karşılaşacak, hem de bunları değerlendirme konusunda endişeler duyacaklar. Karamsar duygulara kapılmak yerine fırsatları anlamaya çalışmalı ve kararlı davranmalısınız.

Aslında disiplinli bir tavır içine girerek, karşınıza çıkan fırsatları çok iyi değerlendirebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları