Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve Oğlak

Burcun üçüncü on günlük devresinde doğanlar, kararlı çalışmalarını sürdürmeye devam edecekler. Özellikle yılın ilk yarısı sizin için ağır geçiyor olsa bile, saygı duyduğunuz kişilerin takdirini alacak ve büyük sorumluluklar üstleneceksiniz.

Kazançlı yatırımlar yapabilir, emlak ve toprak almak için istek duyabilirsiniz. Son derece sistemli ve biraz sert bir tavır içinde bulunmanız mümkün. Ancak, yılın ikinci yarısı bu haliniz geçecek. Çok daha yumuşak ve olumlu bir tutum içine gireceksiniz. Böylece daha önce yapmış olduğunuz çalışmaların verimli sonuçlarını almaya başlayacaksınız.

Burcun birinci ve ikinci on günlük devresinde doğanlar ise, yıla olumlu duygularla başlıyorlar. Ancak, Şubat'tan itibaren sevgi konusunda tedbirli davranmanız gerekiyor. Karamsar duygular içine girme ihtimaliniz var. Mart ayında ise, yoğunlaşmaya başlıyorsunuz. Derin duygular içine girebilirsiniz ve hayatı algılamanızda bazı değişiklikler olabilir.

Yılın ikinci yarısından itibaren hayatınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Bu sırada karşınıza ilginç fırsatlar çıkacak. Bunları değerlendirmek için moralinizi yükseltmeniz gerekiyor. Bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen bilgiler şuurunuza yükselebilir ve kendinizin gizli kalmış taraflarınızla karşılaşabilirsiniz. Bu durum yaşantınızda bazı değişiklikler yapmanızı gerektirebilir.

Geleceğe yönelik güçlü hedefler belirlerseniz, hayatınızı sorgulamanın olumlu yönleriyle karşılaşabilirsiniz. Hedefleriniz belirgin olmazsa, yılın ikinci yarısı zorlanabilirsiniz. (Sürecek)

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları