Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve Yay

Bu yıl sizin için son derece ilginç gelişmelerle dolu geçecek. Özellikle 15 Şubat'tan 8 Eylül'e kadar olan dönem son derece ilginç. Büyük istekler ve olabileceklerin üzerinde beklentiler içine girebilirsiniz. Bu devre içinde Mars'ın yüksek potansiyelli enerjisi size akıyor. Ancak, bunu kullanabilmeniz zor olabilir.

Bu devre içinde birdenbire başlayan aşklar yaşama ihtimaliniz var. Uzun seyahatlere çıkabilir, ilginç aşklar yaşayabilirsiniz. Mars sizi zorlayacağı için sabırsız ve öfkeli bir tavır içine girmeniz mümkün. Özellikle sevdiğinize karşı anlayışlı davranmak için gayret göstermeli ve olayları gereğinden fazla büyütmemelisiniz. Kendinizi işlere kaptırabilir, fizik güç gerektiren konularda yorulmadan çalışabilirsiniz. Tabii bu sırada sevdiğinizi ihmal etmeniz mümkün.

Mars enerjisini akıtmak için spor yapabilir, dikkatinizi evinizi düzenlemeye yöneltebilirsiniz.

04-10 Aralık günleri arasında doğmuş olan Yaylar yaşantılarında köklü değişiklikler yapabilirler. Sevdiğinizle evlenebilir veya ayrılabilirsiniz. Hobilerinizi, ilgi alanlarınızı hatta işinizi değiştirebilirsiniz. Oturduğunuz yeri değiştirmeniz de mümkün. Yaşadığınız şehri veya ülkeyi değiştirip bir başka yerde yaşamayı, oralara yerleşmeyi isteyebilirsiniz. Burcun diğer günleri doğanlar bu sene hayatlarını sorgulayabilirler. Bu sorgulama işini fazla derinleştirmeseniz iyi olur. Çünkü, bu sırada karşınıza çıkan fırsatları kaçırabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi belirlerseniz, size akan bu güçlü enerjileri kendinizi yükseltmek için kullanabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları