Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve Aslan

Bu sene size geçen yılın sıkıntılarını büyük ölçüde unutturacak. Sürpriz fırsatlar yakalayabilir, başarılar kazanabilirsiniz.

Burcun son günleri doğanlar yılın ilk aylarını biraz zorlu geçirebilirler. Fakat, yaşantınızda yapmanız gereken değişiklikleri Nisan ortalarına kadar yapacak ve bu zorlu etkiden Nisan'ın 21'inden itibaren kurtulacaksınız.

Burcun birinci ve ikinci on günlük devresinde doğanlar bu sene çok hoş fırsatlarla karşılaşacaklar. Şubat ayında kafanızı karıştıran terslikler çıksa bile aynı zamanda derin bir anlayış ve hoşgörü içinde bulunacaksınız. İçinizdeki sevgi enerjisi bu sırada harekete geçecek ve 9 Mart-21 Nisan günleri arasındaki devre içinde derinleşecek. Tabii bu sırada karşınıza çıkan fırsatları çok iyi değerlendirebilirsiniz.

Hem aşk potansiyeliniz harekete geçecek, hem de parasal konulara yönelik başarılı çıkışlar yapacaksınız. Sanatsal faaliyetlerde bulunanların bu devre içinde yaratıcılıkları harekete geçeceği için bu dönemi iyi değerlendirsinler.

Kısaca hayatınızı büyük ölçüde değiştirebilecek çok hoş sürpriz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Tabii bu sırada yaşantınızı değiştirmek istiyorsanız ve geleceğe yönelik güçlü beklentiler içinde bulunuyorsanız, fırsatları kendinize çağırabileceksiniz.

23 Temmuz-01 Ağustos günleri doğanların ilham ve yaratıcılıklarının artacağı bir yıl geçirecekler. Yaratıcılık gerektiren konularda çalışma yapanlar, 21 Nisan'dan itibaren son derece disiplinli çalışmalar içine girerek bekledikleri başarıyı yakalayabilirler.

(Sürecek)

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları