Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

2001 ve İkizler

Bu sene sizin için çok özel ve farklı bir yıl olacak. Yeteneklerinizin farkına varacak ve hayatınızda önemli değişiklikler yapabileceksiniz.

Bekar olanlar bu sene evlilik yapmak için büyük arzular duyabilirler. Ayrıca, çocuk sahibi olmak isteyenler için de verimli bir yıl olacak. Tabii bütün bunlarla birlikte evlilikten sıkılmış olanlar da bu sıkıntıdan kurtulabilirler. Kısacası bu sene, yapmak istediğiniz, değiştirmek istediğiniz veya yaşantınıza katmak istediğiniz yenilikleri gerçekleştirmek için ilginç bir dönem.Özellikle yılın ilk yarısı içinizdeki sevgi potansiyelinin açığa çıkacağı söylenebilir. Tabii bu sırada hayatınızı, bugüne kadar yaptıklarınızı da sorgulayabilirsiniz. Ve bu sorgulamayı en fazla 18 Şubat-8 Eylül günleri arasındaki dönemde yapabilirsiniz. Kendinizi buna fazla kaptırmayın. (Zaman zaman yoğunlaşarak.)

Özellikle Mayıs'ın ikinci yarısıdan Temmuz ortasına kadar süren devre içinde büyük beklentiler ve kararsızlıklar içine girebileceğinizi belirtmeliyim. Tabii bunlara bağlı olarak geriliminiz de artacak. Ve gökyüzünün bu etkisinden en fazla burcun ikinci on günlük devresi ile üçüncü on günlük devresi arasında doğmuş olanlar etkilenecekler. Aynı zamanda birden fazla fırsatla karşılaşabilir ve kararsız kalabilirsiniz. Tabii birden fazla konuyla ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. Bu durum sizin için hayli zorlayıcı olabilir. Dikkatinizi ve enerjinizi tek bir noktaya odaklamayı başarabilirseniz, size akan bu büyük enerjiyi kullanabilir ve büyük başarılar elde edebilirsiniz. (Sürecek)

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları