Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Yükseliyor

Venüs, bugünden itibaren Balık Burcu'nda parlamaya başlıyor. Venüs'ün bu konumu aşk, sanat ve güzellik duygularının en yüksek noktaya ulaşacağını işaret ediyor. Gökyüzünün bu konumu ayrıca estetik duygular, romantizm, sanatsal faaliyetler ve başarılı ilişkileri de sembolize ediyor. Tabii parasal konulara da yardımcı olacağını belirtmekte yarar var. Her ne kadar Boğa Burcu'nda olduğu gibi finans konularında yüksek bir etki yaratmasa da Balık Burcu'nda dolaştığı sürece, aşk ve sanat alanında olduğu kadar parasal konularda da bu enerjiyi kullanmak mümkün.

Balık Burcu'ndaki Venüs, tıpkı Ay gibi duyguları etkiler. Böylece çok daha hassas, ince, zarif ve çekici bir tavır sergilemeye neden olur. Kişinin içindeki sevgi açığa çıkmaya başlayacağı için bu devre içinde hem sosyal ilişkiler, hem de aşk ilişkilerinde başarı oranı yükselecektir.Duyguların yükselmesiyle birlikte hassasiyet de yükseleceği için kendinizin bile şaşıracağı ölçüde gizemli bir anlama yeteneğinin ortaya çıkacağı söylenebilir. Tuhaf bir biçimde karşınızdaki kişilerin niyetlerini ve düşüncelerini sezebilirsiniz. Tabii böylesine güçlü bir anlama yeteneği ile aşık olmak ve aşık etmek çok daha kolay olacaktır. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette Balıklar. Ayrıca, Yengeç ve Akrepler'de Venüs'ün bu konumundan olumlu etkilenecekler. Ayrıca Boğa ve Oğlaklar'da olumlu etkilenecekler.

Başak, İkizler ve Yaylar ise, Venüs'ten sert etkilenecekler. Fakat, bunun fazla olumsuz olduğu söylenemez. Çünkü Venüs, yumuşak etkileri sembolize eder. Belki biraz moral açıdan zayıflık ve karamsar duygular verebilir, o kadar, Yasemin'ce...

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları