Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Kova

BUGÜNDEN itibaren Venüs, Oğlak Burcu'ndan çıkıp yolculuğuna Kova Burcu'nda devam ediyor. Böylece aşk, sanat ve sevgiyi sembolize eden Venüs ile alışılmışın dışında yaratıcılığı sembolize eden Kova'nın özellikleri birleşiyor.

Venüs Kova'dan pek memnun değildir fakat, bu konumda zayıf olduğu da söylenemez. Sadece aşk açısından çok daha özgür bir anlayışın ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Ayrıca son derece dürüst yaklaşımlar ve duyguların açıkça ifade edilebilmesini sağlayan bu konum aynı zamanda beklenmedik değişimler ve alışılmışın dışında hatta garipsenebilecek ilişkilere de neden olabilir. Yani Venüs'ün yönettiği bütün unsurlar Kova özelliğinde ortaya çıkacaklar. Çok daha özgür ve alışılmış olanın dışında bir tavır sergilenebilir bu devre içinde.

Venüs'ün bu konumu aynı zamanda felsefi ve entellektüel faaliyetlerin artmasına yardımcı olacak. Tabii bu arada dostlukların artacağı da söylenebilir. İlginç grupların içine girip farklı kişilerle tanışmak da mümkün.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar Kova'ların dışında İkizler ve Terazi'ler... İkizler moral açıdan yükselirken, Terazi'ler bir süredir içine girdikleri karamsar duygulardan tamamen sıyrılacaklar. İkinci dereceden olumlu etkilenen Koç ve Yay'lar ise, aşk potansiyellerinin yükseldiğini hissedecek, kendilerine olan güvenleri giderek artacak.

Kritik konumda bulunan Aslan'lar ise, sürpriz maceralara atılabilir, aşk ilişkilerini zorlaştıracak davranışlar içine girebilirler.

Sert etkilenen Boğa ve Akrep'ler ise, karamsar duygulara kapılıp sevdiklerine karşı kuşkucu ve kuruntulu bir tavır içinde bulunabilirler.

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları