Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mektuplar

MURŞİDE adıyla gönderilen mektup sahibi geçen yılın kendisi için inişli-çıkışlı geçmiş olduğundan yakınıyor. Bir Yay burcu olarak Pluton etkilerini almaya başlamış olduğunuz için, durumunuzu böyle yorumluyorsunuz. Bu yılın iyi geçeceğini söyleyen, içinizden yükselen sese kulak verin. Tabii ki, Pluton son derece sert ve zorlayıcı bir etkiye sahip. Sizi farkında olmadan değiştiriyor. Ancak, güçlü istekleriniz ve belirlemiş olduğunuz bir hedefiniz olduğu için, kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Zaten Yay burcunun doğal şansına sahipsiniz.

Doğum anında Başak burcu yükseliyor. Size analiz yeteneği ve zeka veriyor. Ancak, doğum anında Merkür'ün konumu da yaratıcı ve yüksek potansiyelli bir zekanız olduğuna işaret ediyor.

Son derece ilginç bir gökyüzü konumunda doğmuşsunuz. Tecrübeleri kendinize çekip (zorlayıcı türden) sonra da bunun bilgisine ulaşabilmek gibi bir potansiyeliniz var.

Bu nedenle hayatınızda çeşitli inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Fakat, bütün bunlar sizi yükseltecek, geliştirecek ve bilgilendirecek.

Sormuş olduğunuz ‘‘kariyer’’ meselesine gelince... Hiç endişe etmeyin. Doğum haritanızda, okulda kalıp kariyer yapabileceğinizi gösteriyor. Üstelik son derece başarılı olabileceğinizi de ilave etmeliyim.

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları