Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Akrep erkekleri

Akrep kızlarını yazdıktan sonra erkeklerin içerlediğini öğrenince hemen yazmam gerektiğini düşündüm. Yani Güneş hala Akrep Burcu'nda dolaşırken...

Öncelikle Akrep Erkekleri'nin farklı bir çekicilikleri olduğunu söylemeliyim. Gizemli, etkileyici ve ne istediğini bilen duruşlarıyla karşı cinsi cezbeden Akrep Erkekleri, size baktığı zaman beyninizin içini tarıyormuş duygusuna kapılabilirsiniz. Zaten onlar da bu özelliklerini biliyorlar ve kendilerini belli etmek istemedikleri zaman güneş gözlükleriyle dolaşıyorlar!Suyun hassas çocukları, aklınıza gelebilecek her türlü duygusal aşırılıklara sahip oldukları halde son derece sakin ve dengeli görünümleriyle şaşırtıcıdırlar. Duygularını onlar kadar kontrol edebilme yeteneğine sahip Zodyak'ta başka bir burç yoktur.

Hem son derece ihtiraslı, hem de akıllı olan Akrep Erkekleri'nin zeka ve duygu karışımı olduğunu söylemek mümkün. Aslında zekadan da öte bir sezgiselliğe sahip olduğu ve bilinenin ardındakini algılayabilme yetenekleri vardır. Gelişmiş olanları varoluşun sırlarıyla ilgilenir. Sakin, dengeli ve masum görünümlerine aldanarak bir Akrep Erkeği'nin öfkesini harekete geçirecek bir davranışta bulunmamanızı öneririm. Hele kıskançlığını harekete geçirmeyin. En ufak bir kuşkuya bile tahammülü yoktur.

Manyetik bir etkiye sahip olan Akrep Erkeği ne istediğini bilir ve gördüğü anda karar verir. Şayet sizi istiyorsa, manyetizması neredeyse maddeleşip görünür bir hal alır ve ondan kaçamazsınız. Böyle bir durumda cesur olmanızı öneriyorum. Çünkü, korkaklara tahammülü yoktur.

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları