Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs Oğlak Burcunda

Bugünden itibaren Venüs, Oğlak Burcu'nun özelliklerini açığa çıkarmaya başlıyor. Bu demektir ki, parasal konulara yönelik çalışmalar hızlanacak. Tabii bu arada Oğlak Burcu'nun zirvede olmak isteğini de kamçılayacak. Böylece güzellik, aşk ve sanatı sembolize eden Venüs'ün bildiğimiz özellikleri Oğlak nitelikleri kazanacak.

Yani aşk açısından temkinli, daha somut ve güvenlik ihtiyacı daha yüksek bir boyut aldığını izleyeceğiz. Sanatsal faaliyetlerde çok daha görünür ve başarının somutlaştığı bir döneme giriliyor.

Bütün bunlarla birlikte az önce sözünü etmiş olduğum endişe ve kaygılar sonucu ortaya çıkan bu tavırlanışı açık biçimde görmiyebilirsiniz. Çünkü, Oğlak Burcu'nun etkisiyle son derece ağır ve içine kapalı bir tutum sergileyebilir ve siz de dışarıdan bakar pek bir şey anlamayabilirsiniz.

Bu devre içinde maddi koşulların iyileştirilmesi için başarılı çalışmalar yapılabilir. Daha yüksek bir mevki, statünün yükseltilmesi ve ilişkilerin daha maddi boyutlar kazanması söz konusu olabilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenenler tabii ki, Oğlak burcu tipleri. Ayrıca, Venüs, Ay ve Yükselen burcu Oğlak olanlar, bunun dışında olumlu etki alan Boğa ve Başaklar ile Akrep ve Balıklar da bu devre içinde son derece keyifli ve başarılı çalışmalar yapabilir, hem iş, hem de aşk hayatında yapıcı bir görünüm sergileyebilirler.

Zıt etki alan Yengeç ile Koç ve Teraziler'in özellikle parasal harcamalar konusunda tedbirli davranması gerekiyor. Tabii bu arada sevdiklerine karşı anlayışlı davranmak için gayret göstermeliler.

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları