Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Akrep kızları

Son derece çekici, baştan çıkarıcı ve ne istediğini bilen kızların Akrep olduğunu biliyor muydunuz?

Evet, 'Akrep Kızları' bir bakışta kendileri için uygun erkeğin hangisi olduğunu görebilirler. Hatta, görmekten daha fazlasını yapıp bilirler.

Öylesine güçlü bir sezgileri ve değerlendirme güçleri vardır ki, baktıkları kişinin huzursuzluk hissetmesi neredeyse kaçınılmaz olabilir.

Size baktığı zaman sanki, kendinizin bile bilmediğiniz sırlarınıza vakıf oluyormuş duygusuna kapılabilirsiniz. Bakışları gözlerinizi delip geçer ve sanki ta ruhunuza kadar iniyormuş duygusuna kapılırsınız. Tabii böyle bir duyguyu hissettiğiniz anda da rahatsızlık duymanız kaçınılmaz.

Üstelik bir 'Akrep Kızı'nın bakışlarında, sizde uyandırdığı duygudan daha fazlası vardır. Yani o, görür. Hisseder ve bilir. Kendinizi korumak için giydiğiniz kat kat elbiselerinizin üzerinizden çıkartılıyormuş hissine kapılırsınız. Üstelik, öyle de yapar. Ve, değerlendirmesi kesinlikle şaşmaz.

Siz, bir 'Akrep Kızı'yla karşılaştığınız zaman ya ondan kaçarsınız, ya da onun büyüleyici bakışlarına kapılırsınız. Ancak, 'Akrep Kızları'nın kendilerinden daha zayıf olanlara tahammülleri olmadığını bilmeniz gerekir.

Şayet bir 'Akrep Kızı'yla birlikteyseniz bilmeniz gereken en önemli konu, seçmiş değil seçilmiş olduğunuzdur. Çünkü o, sadece ve sadece kendi seçtiği kişi ile birlikte olur. Ve, muhtemelen bu beraberlik (onu kızdıracak birşey yapmadıysanız) ömür boyu sürebilir. (Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları