Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs rahatlıyor

Astrolojik açıdan önemli bir gökyüzü değişikliği meydana geliyor. Venüs, Akrep Burcu'ndan çıkıp Yay burcuna giriyor. Böylece Venüs daha bir rahatlayacak ve özelliklerini göstermeye başlayacak.

Venüs'ün Yay Burcu'na girmesiyle birlikte başta Yaylar olmak üzere bütün ateş burçlarının keyfi yerine geliyor. Çünkü, Venüs aşk, sanat ve güzellik sembolü olmakla birlikte aynı zamanda finans ve ilişkileri de sembolize ediyor.

Böylece Venüs'ün yumuşak ve latif etkileri, özellikle Yaylar'ın gerilimini hafifletirken Koç ve Aslanlar iyimser duygularını yükseltecek.

Üstelik şu sıralar Aslanlar'ın kafası bir hayli karışık ve Merkür'ün sert etkisi yüzünden iletişim sorunlarıyla karşılaşıyorlar. Venüs'ün hoş etkisiyle bu karışıklıkları fazla büyütmeden çözümlemenin yollarını araştırabilir, ilişkilerini dengeleyebilirler.

Venüs, Ateş burçlarından başka hava burçlarını da olumlu etkileyecek. Özellikle Terazi ve Kovalar olumlu ve anlayışlı duygular içine girerek daha yapıcı ve istekli bir tavır sergileyecekler.

Özellikle Kovalar şu ara sürpriz gelişmelerin karışıklığı içinde bulundukları için Venüs tam zamanında olumlu etkilemeye başlıyor ve karışıklıkların üstesinden gelebilmenize yardımcı oluyor. Böylece parasal açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz.

İkizler, bir Hava burcu olduğu halde Venüs'ün zıt etkileri altında bulunuyor. Bu durum sert olmakla birlikte aynı zamanda güçlü Venüs etkilerinin zorlaması sonucu yeni atılımlarda bulunma arzusu yaratabilir. Ancak, sevdiğinize karşı biraz daha anlayışlı ve ilgili davranmanız gerektiğine de işaret ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları