Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür’den etkilenenler

Merkür'ün Akrep burcundaki geri gidişinden hepimiz etkileniyoruz. Burcunuz ne olursa olsun, bu devre yeni girişimlerde bulunmak ve yeni kararlar almak için pek uygun bir devre değil.

10 Kasım'a kadar geri gidecek olan Merkür'den en fazla etkilenenler Akrep burcu tipleri. Özellikle, Akrep burcunun ikinci ve üçüncü on günlük devresinde doğanlar, Merkür'ün bu hareketinden en fazla etkilenecek olanlardır.

Akrep tiplerinin bu devre içinde yapmaları gereken çok iş ve görüşmeleri gereken pek çok kişi olması yüzünden, aynı zamanda birkaç yerde birden bulunmak zorunda kalabilirler. Tabii bu durum, hem kafalarının karışmasına hem de ilişkilerinde büyük bir karışıklık yaşamalarına neden olur. Tabii bu arada da, düşündüklerinden farklı şeylerle karşılaşmaları sözkonusu.

Gökyüzünün bu konumundan kritik biçimde etkilenen Boğa'lar, şimdiye kadar düşünmedikleri biçimde düşünebilir, arkadaşlarını şaşırtabilirler. Yakınlarınızla tartışmalara girmekten kaçının. Yanlış anlamalar ve faturalarla ilgili sorunlar çıkabilir. Düşüncelerinizin doğruluğunu araştırmadan karar vermeyin ve eski kararlarınızı değiştirmeyin.

Aslan'lar ve Kova’lar, gökyüzünün bu konumundan sert bir biçimde etkileniyorlar. Bu durum, yanlış anlamaların dışında gecikmelere, organizasyon bozukluklarına ve aile bireyleri ile aranızdaki ilişkilerin sarsılmasına neden olabilir. Aklınızdan geçenleri hemen söylemeyin.

Yazarın Tüm Yazıları