Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

Rumuz: Selda

Denizli doğumlu olduğunuz için doğum anında Oğlak Burcu yükseliyor. Bu nedenle yükselen burcunuz Oğlak. Hayli yoğun etkiler altında doğmuşsunuz. Doğum anında Ay, güçlü konumda bulunuyor. Yani sizi fazlasıyla etkiliyor. Ayrıca sezgilerinizin ve hayal gücünüzün de çok kuvvetli olduğuna işaret ediyor.

Üstelik şu sıralarda hem Ay, hem de Güneş'iniz son derece yüksek potansiyelli etkiler altında bulunuyor. Hayatınızda çok önemli büyük değişiklikler yapacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Hem duygularınız, hem de şahsiyetinizde büyük değişimler meydana gelecek. Tabii bunun meydana gelmesinin nedeni, karşınıza çıkacak olaylar.

Genellikle insanın hayatındaki değişimler, zorlu tecrübeler sonucu meydana gelir. Ve siz de, ‘‘Hayatım tek kelimeyle korkunç gidiyor’’ şeklinde kendinizi tarif etmişsiniz. Yaşadığınız olaylara başka bir cepheden bakmaya çalışın. Yaşadıklarınızdan öğrenmeniz gerekenleri tesbit edin ve anlamaya gayret gösterin. Kötü olaylara kendinizi bırakmayın ve üzüntüye kapılmayın. Bu zorlu dönemi atlattıktan sonra bambaşka biri olacaksınız. Üstelik çok yapıcı biçimde kullanarak kendinizi yükseltebilir ve çok iyi bir konum içine girebilirsiniz. Çünkü, sizde kendinizi ve kendinizin dışındaki maddeyi etkileme potansiyeli var. Yeter ki, karamsar duygulara kendinizi bırakmayın. Kötü giden olaylar, hiçbir zaman göründüğü kadar kötü değildir. Zaten hiçbir şey göründüğü gibi değil. Kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu anlamaya çalışın. Bana tekrar yazabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları