Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettiklerimiz

RUMUZ: Ebru

Yükselen burcunuzun Terazi olması, sizin kendinizle barışık biri olduğunuzu gösteriyor. Üstelik Ay-Güneş arasındaki olumlu açı, duygularınız ile şahsiyetiniz arasında da iyi bir uyum bulunduğuna işaret ediyor. Merkür-Venüs'ün kavuşum konumunda bulunması ise, size hem zeka veriyor, hem de iyi bir hatip olacağınızı gösteriyor. Yani kendinizi güzel ve ikna edici bir biçimde ifade edebilirsiniz. Tabii bu durum aynı zamanda başarılı ilişkiler kurabileceğinizi de anlatıyor.

Birinci evde bulunan Uranüs'ün konumu sizin alışılmışın dışında konulara karşı büyük bir ilgi duyacağınızı ve farklı konulara yöneleceğinizi gösteriyor. Tabii bu etki aynı zamanda zorlayıcı ve yaşantınızda değişiklikler yapma potansiyelinizi gösteriyor. Üstelik Pluton da bu durumu destekliyor. Yani siz hem kendi üzerinizde, hem de çevrenizi değiştirme potansiyeline sahipsiniz. Sizin yakınınızda bulunan kişileri fazla zorlamadan, yumuşak bir biçimde değişikliğe zorlarsınız ve başarabilirsiniz.

Genel olarak sezgilerinizin kuvvetli olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, şu sıralar güçlü bir Neptün etkisi alıyorsunuz ve bu durum hayatın daha mistik ve anlaşılmayan taraflarına dikkatinizi çekiyor. Görünenin ötesindeki gerçeklerle ilgilenebilir ve bunları çözmeye çalışabilirsiniz. Ayrıca, bu konularla ilgilenen gruplara dahil olabilir ve başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda Ay'ın aldığı güçlü etkiler 2001 yılının sizin için son derece verimli ve hareketli geçeceğine işaret ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları