Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Yaratmak ve yok etmek

Yaratmak ve yoketmek, Tanrı’ya mahsus bir güç. Fakat, bu Tanrısal gücün insanın içinde de gizli olduğunu biliyor muydunuz?

Yaratıcılığın kaynağı Tanrı. Ve insan, bu gücün farkında olmadan içinde bulunduğu koşulları yaratıyor. Tabii bilmediği için çoğu zaman endişeler ve karamsar duygularla kötü koşulları oluşturuyor.

Tabii bu durum bütün insanlar için geçerli değil. Tanrısal gücünün farkına varmış olanlar, yapabileceklerine ve istedikleri koşulları yaratabileceklerine inanıyorlar, ki etrafınıza baktığınızda onlardan bazılarını görebilirsiniz...

Yani demek istediğim şu; şayet içinde bulunduğunuz koşullardan memnun değilseniz, bunu değiştirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulların yaratıcısı sizsiniz ve pek tabii yarattığınız gibi yokedebilirsiniz. Yeter ki, bunun böyle olduğunu bilin ve kendinize inanın. Tanrısal gücünüzün farkına varın.

Bütün bunlar size imkansız gibi gelebilir. İçinde bulunduğunuz şartların başkaları tarafından yaratıldığını düşünebilirsiniz. Sizin hiçbir katkınız olmadığını, sadece ve sadece zavallı bir kurban olduğunuzu ileri sürebilirsiniz.

Zaten böyle düşündüğünüz için, gelişen olayların bir parçası olarak kendinizi algıladığınız ve kendinizi buna kaptırdığınız için şimdi bu haldesiniz...

Şimdi öğrendiniz. İçine girdiğiniz karamsar düşünceleri yok etmek zor değil aslında diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları