Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs ve Başak

Balık Burcu’nda yükselen Venüs, Başak Burcu’nda düşüyor. Bu durumda pırıltısı göz kamaştırmayacak demektir.

Venüs; aşk, güzellik ve estetik duygularla birlikte para konularını da yönetiyor. Başak Burcu’nda zayıf olması ise, sembolize ettiği bu konuların da zayıf olacağını göstermez. Sadece açık seçik biçimde gözükmez. Çok daha derinlerde yoğunlaşır.

Venüs'ü Başak Burcu’ndayken doğmuş olanların sevilme ihtiyacı yüksek olacaktır. Fakat, aşk arzuları son derece yoğun olmasına rağmen pek belli edemez ve kendilerine saklarlar. Buna karşılık kendilerine ilgi gösterilmesini beklerler.

Venüs Başak Burcu’nda sessiz ve neredeyse içine kapanık bir görüntü verebilir. Aslında bu sessizlik aldatıcıdır. Ve Başak Burcu’ndaki Venüs, kişiye aldatıcı aşklar sunabilir. Bu nedenle tedbirli davranmalı, kötü şöhret yapmış kişilerle romantik ilişkiler kurmaktan kaçınmalısınız.

Gökyüzünün bu konumu aşk arzularını yükseltirken, tedbiri elden bırakıp pek uygun olmayan kişilere aşık olmaya neden olabileceği gibi, duygularınızı ifade etmenize de engel olabilir. Yani sevdiğiniz kişiye içinizden yükselen duyguları açıklamakta sıkıntı duyabilirsiniz. Bunun sonucunda anlaşılmazlığın yaratacağı karamsarlığa kapılmanız mümkün.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla Başak’lar etkilenecek ve kendilerini moral açıdan yükselmiş bulacaklar. Boğa, Oğlak, Yengeç ve Akrep’ler olumlu etkilenirken İkizler, Yay’lar ve Balık’lar sert biçimde etkilenecek, anlayışsız olabilecekler.

Yazarın Tüm Yazıları