Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars Aslan'da (2)

Aslan Burcu'ndaki Mars'ın güçlü etkisinden en fazla yararlanacak olanlar tabii ki, diğer Ateş burçları. Yani Koç ve Yay’lar... Sonra ikinci dereceden olumlu etkilenen Hava grubunun burçları olan İkizler ve Terazi’ler. Bu burçların mensupları Mars'ın verdiği yüksek potansiyelli enerjiyi yapıcı yönde kullanabilirler.

Bir Hava burcu olan Kova ise, Aslan'ın tam zıt burcu olduğu için Mars enerjisinden yoğun biçimde etkileniyor. Tabii bu enerjiyi nasıl kullanacağı tamamen kendisine kalmış bir durum. Yepyeni ve farklı çıkışlar yapmak için kullanabileceği gibi yıkıcı yönde kullanması da mümkün.

Bu nedenle Kova’ların tedbirli ve olumlu olmaya ihtiyaçları var. Şayet anlayış kapılarınızı açarak isteklerinizi belirleyebilirseniz, Mars enerjisini yapıcı yönde kullanmayı başarabilirsiniz. Tabii bunun için istediğinizi gerçekleştireceğinize inanarak harekete geçmeniz gerekiyor.

İşte, bunu başardığınız zaman bir de tepenizde size doğrudan akan böylesine güçlü bir enerji varsa, her türlü girişiminizi gerçekleştireceksiniz, demektir.

Sert etkilenen Boğa ve Akrep’ler ise, oldukça ilginç bir döneme giriyorlar. Moralinizi ve buna bağlı olarak içinizden yükselen enerjiyi yükseltmek için gayret göstermeniz gereken bir devre. İnancınızı ve yüksek isteklerinizi canlı tutmak için elinizden geleni yapın. Yoksa, karamsarlık denizinin derinliklerinden çıkmanız zor olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları