Yasemin Boran: Türkiye’nin durumu







Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Astrolojik açıdan Türkiye'nin içine girdiği koşulları çok önceden öngörmüştüm. Hatta 1999 yılına girerken hem Hürriyet Gazetesi’nde hem de Tempo Dergisi'nde yayımlanan incelemelerim öylesine birebir aynen gerçekleşti ki, Tempo dergisi verdiği Yılbaşı ilavesini tekrar yayımlamak durumunda kaldı.

Sonra 1999'un Kasım ayında başta Türkiye olmak üzere Dünya'nın içine girdiği büyük değişim sürecini anlatmak için bir toplantı düzenlemiştim.

Ve bu toplantıda sözünü ettiğim ne varsa, tamamı gerçekleşti. O zamanlar böyle bir toplantıyı uyarmak için yapmıştım ve söylediklerim basında yer almıştı.

Hatta Radikal Gazetesi ‘‘Ya çıldıracaksınız, ya özgürleşeceksiniz’’ sözlerimi başlık yapmıştı.

Elbette sözünü etmiş olduğum uyarılar Türkiye'nin ve Dünya'nın içine girmiş olduğu süreci konu alıyordu.

Biliyorsunuz bir süreç, büyük bir zaman dilimini içine alır ve şu anda başta Türkiye olmak üzere Dünya bu süreci yoğun biçimde yaşıyor.

Peki, ne olacak? Bu bunalımlı süreç ne zamana kadar devam edecek, diye sorabilirsiniz.

İşin en kritik ve can alıcı noktası, bu! Ve yaptığım incelemeler sonucunda 1999 yılında Türkiye'den başlayan ve sonra dünyanın çeşitli noktalarında değişik zamanlarda meydana gelen doğal felaketlerin ardından şimdi de ekonomik krizin ilk açığa çıktığı ülke Türkiye...

Sanki oluşumların ilk tetiklendiği nokta, Anadolu toprakları.

Şayet tarihi dikkatle inceleyecek olursanız, birbiri üzerine kurulmuş onlarca medeniyetin kültür ve bilgi birikimlerinin birarada bulunduğunu anladığınız zaman şaşkınlık içinde düşünürsünüz.

Ve ciddi biçimde düşünmeniz gerek. Çünkü, hiçbir şey anlamsız değildir ve hiçbir şey boşuna değildir.

Sadece anlamak için bilgiyle donanmış bir göz gerektirir.

Şimdi, giderek yoğunlaşan ve hızlanan bu sürecin nereye doğru gittiğine dikkatle bakacak olursanız, (Ben baktım. Hem astrolojik açıdan hem de başka açılardan dikkatle inceledim.) Türkiye'nin Dünya içindeki konumunun çok parlak olacağı zamanlara doğru ilerlediğimizi tesbit ettim.

Ancak, bu parlak dönem tabii ki, yarın başlamayacak.

Fakat, her türlü felaketin ilk ortaya çıktığı Anadolu toprakları, bu sürecin sonucunda da çıkışın başlayacağı yer olacak.

Dünya ülkeleri ve Türkiye'nin incelediğim yıldız haritaları gelecekle ilgili çok ilginç gelişmeler içine giriyorlar.

Büyük değişimlerin ilk başladığı bu topraklar elbette ki, aşamayı ilk gerçekleştiren olacak.

Ve bu kez 25 Mart 2001 günü Altın Işık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği'nde ‘‘Dünya ve Türkiye'nin geleceği’’ başlıklı bir konferans düzenliyorum.

Saat: 14:00'de gerçekleştirilecek bu konferansa katılmak isteyenler yarım saat önce dernek binasında olmalı. Tel: 0216 355 11 90

Bu kez içinde bulunduğumuz koşulların içinden çıkışın uyarılarını yapmak istiyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları