Yasemin Boran: Gezegenleri kullanmak






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Astrolojik açıdan gezegenlerin etkilerini yeri geldikçe anlatıyorum. Özellikle gezegenlerin burç değiştirdikleri dönemlerde ve ilginç açılar oluşturdukları zaman açığa çıkacak etkinin özellik ve niteliklerinden söz ediyorum. Böylece içinde bulunduğunuz koşullar ve meydana gelen olaylara karşı en azından bir ön hazırlık yapmış oluyorsunuz. Hiçbir şey yapamasanız bile sizin için sürpriz olmuyor ve sert bir tecrübe yaşarken bile astrolojik etkiyi hatırlayıp olayları biraz daha rahat karşılamanıza yardımcı oluyor.

Şimdi daha fazla bir şeyden söz etmek istiyorum. Gezegenleri kullanmanın mümkün olduğunu anlatmak istiyorum. Hem de etkisi en sert olanları bile...

Evet. Bu durum size çok şaşırtıcı gelebilir. Fakat, gezegenleri iyi tanıdığınız zaman, etkilerini içinizde hissetmeye başladığınız zaman, bu gezegenleri kullanmaya başlıyabilirsiniz. Böylece hayatınızı zorlaştıran etkilerin, nasıl olup da hayatınızı kolaylaştırdığını izleyeceksiniz.

Tabii bunu başarmak pek kolay değil. Özellikle astrolojiyi bilmeyenler için gezegenleri kullanmak gerçekten çok zor, hatta imkansız bir uğraş. Fakat, astrolojiyi öğrenmeye başladığınız andan itibaren öncelikle gezegenlerin etkilerini anlamaya başlayacaksınız. Sonra tanıyacaksınız ve daha sonra da bunları kullanmayı öğreneceksiniz.

Mesela geri giden Venüs döneminde ne yapmak gerektiğini anladığınız zaman, hem parasal sorunları aşabiliyorsunuz, hem de ilişkilerinizde ortaya çıkan anlaşmazlıkların üstüne gitmiyorsunuz. Ve bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeyi öğreniyorsunuz. Böylece hayatınız kolaylaşıyor. Astroloji öğrenmek için 0216 355 11 90'ı arayıp bilgilenebilirsiniz diyorum,

Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları