Yasemin Boran: Enerjinizi tüketenler






Yasemin BORAN

Haberin Devamı

Bilsek de bilmesek de biz hem etrafımızda bulunan her şeye dokunuyoruz, hem de dünya bize dokunuyor. Yani sürekli etrafımızdaki her şeyle temas halindeyiz.

Hem doğrudan ilişkide bulunduklarımızla, hem de hiçbir ilişkimizin bulunmadığını düşündüğümüz şeylerle sürekli temasımız var.

Bu durum, bilgi ve enerji transferine neden oluyor. Bazen yükseliyoruz. Hem duygu ve düşüncelerimiz yükseliyor, hem de kendimizi çok daha dinç ve zinde hissediyoruz. Bazen de enerjimiz tükeniyor, düşünemeyecek, kıpırdayamayacak hale geliyoruz.

Bizi sarıp sarmalayan bütün her şey enerjinizi hem azaltabiliyor, hem de yükseltebiliyor. Bunu ayırd etmeye, farkına varmaya başladığınız andan itibaren kendinizi yakalayabiliyorsunuz.

İşte enerjinizin gücü, sizin kendinizle olan ilişkinizde yatıyor. Pazartesi günü ‘‘İlişkinizi düzenleyin’’ başlıklı yazının sonunda ne yapmak gerektiğini sorgulamıştım, devamını merak edenler, bu yazıda cevaplarını bulmuş oluyorlar. ‘‘Kendinizle ilişki kurmalı ve öncelikle bunun farkına varmalısınız.

Kendinizle doğrudan ilişki kurduğunuz ve enerjinizin dalgalanmasını anladığınız andan itibaren enerjinizi tüketmesenine izin vermeyeceğiniz gibi aynı zamanda ilişkilerinizi de düzenlemeyi başarabileceksiniz diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları