Yaşanacak gerilim, sabırsızlık ve öfke şeklinde açığa çıkıyor

Bugün Başak burcunda dolaşan Ay, Balık’taki Uranüs’ü tetikleyecek ve aynı zamanda Yengeç burcunda ilerleyen Güneş, Koç’ta dolaşan Mars’ı sert bir etkiyle harekete geçirecek.

Güvenli durumu sarsan olayların getirdiği gerilim, sabırsızlık, tahammülsüzlük ve öfke şeklinde açığa çıkabilir. Güneş-Mars arasındaki sert etkileşim özellikle üst düzey yöneticiler arasında gerilimin açığa çıkacağını işaret ediyor. Balık burcundaki Uranüs’ün uyanması ise bilinçaltının keşfedilmesini, uzay ve teknolojinin, maddenin ötesini açığa çıkarmaya yönelik kullanılacağını gösteriyor.

Ben de NASA’ya dava mı açsam

Rusya’nın ünlü astrologu Marina Bai, NASA’ya 300 milyon dolarlık dava açıyor. Nedeni NASA’nın (Amerika Uzay Havacılık Dairesi) kuyruklu yıldızı patlatması.

Çünkü astrolog Marina Bai, bu olayın, Mars ile Jüpiter arasındaki ekliptik üzerindeki yörüngeyi bozacağını ve astronomik takvimin değişeceğini öne sürerek astrolojik incelemeleri etkileyeceğini ileri sürüyor.

Evrendeki her değişikliğin insanlığı etkilediğini düşünen Marina Bai ‘Kuyruklu yıldızın fazlalık olduğuna karar vererek merak gidermek amacıyla patlatmak yanlış’ diyor ve dava açıyor.

Rus Astrolog Marina Bai’ye bazı noktalarda katılıyorum. Özellikle de doğanın sistemine müdahale etmenin, sistem içinde yapacağınız en küçük bir değişikliğin bile çok büyük değişikliklere neden olabileceğini düşünüyorum.

NASA, kuyruklu yıldızı patlatan uzay aracının evrendeki etkisi, büyük bir uçağa çarpan sinek kadar olduğunu söylüyorsa da bu bana ‘Kelebek kanatlarının titreşim’ hipotezini hatırlatıyor.

‘Evrenin herhangi bir noktasında kelebeğin kanatları titreştiği zaman başka bir noktada fırtınalar kopar.’ Yani Japonya’da kelebek kanatlarını çırptığında Amerika’da fırtınalar kopuyor.

Burada evrenin titreşim yasasına tabi olması, her şeyin titreştiği, böylece birbirini etkilediği ve değiştirdiği anlatılıyor.

Bilimin ortaya koyduğu bu gerçek, moleküllerin, atomların hareket halinde bulunduğu ve titreştiği gerçeği, bizim gözümüzle göremeyeceğimiz ve anlayamayacağımız gerçeğini de beraberinde getiriyor.

Duran, durağan gözüken ve katı olarak tarif ettiğimiz cisimlerin aslında hareket halinde olması ve titreşmesi, bütün evrenin titreşiyor olduğunu ve birbiriyle etkileşiyor olduğunu anlayabilmek, bizim için şimdilik çok zor.

Bu durumda bir kuyruklu yıldızda meydana gelen evrensel boyutlara göre bir sineğin çarpmasına benzetilen bu çarpışmanın sonuçlarını öngörmemiz de imkansız. Fakat bunu anlamamak, bir etkileşim olacağı ve bizim de bunun sonuçlarına katlanmak zorunda olacağımız gerçeğini değiştirmiyor.

Bilmediğiniz için arı kovanına dokunmuş olmanız, arıların kovandan çıkıp sizi sokmasını engellemiyor.

NASA, bütün insanlığı ilgilendiren bir karar almış ve bilimsel bir keşif adına zincirleme olayların başlangıcını yapmış bulunuyor...

Buna karşılık insanlık adına acaba kaç yüz milyon dolarlık dava açmak, insanlığın yaşayacaklarını telafi eder diye düşünüyorum?
Yazarın Tüm Yazıları