Yanlış anlaşılmalara dikkat

Bugün sabah saatlerinde Akrep burcunda dolaşmaya devam eden Ay, öğleden sonra Yay burcuna giriyor ve geri giden Merkür ile sert etkileşim içinde bulunuyor.

Üstelik Başak burcundaki Güneş de sert etki alıyor. Bugün kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili girişimde bulunmak için pek uygun değil. Düşüncelerin derinleştiği ve son derece ilginç ayrıntıların farkına varabileceğiniz bir gün. Araştırmalar ve planlar üzerinde düşünmek için çok uygun bir gün. Yakınlarınız, komşularınız ve iş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar olabileceği için tedbirli davranılması gerekiyor.

Başak burcunun özellikleri

Yazın son dönemini yöneten Başak Burcu, hasat zamanının tüm özelliklerini içinde barındırır. Bu dönem kışın zorlayıcı koşullarına karşı hazırlıkların en yoğun bir biçimde yapıldığı çalışma dönemidir.

Yapılacak işlerin bekleyecek zamanı yoktur. Ve çok çalışmak gerekir. Bu nedenle sistemli, planlı ve ekip halinde çalışmayı bilmek ve el birliği hasadı toplamak gerekir.

Bu mevsimin içine doğan Başak insanları da son derece sistemli, düzenli ve planlı tiplerdir. İşlerini ertelemeden yapılması gerekenleri tam zamanında yapmaya özen gösterirler.

Geleceğe yönelik uzun vadeli planlar yaparlar ve bu planlarını uygulamayı başarırlar. Hem de dışarıdan izleyen kişilerin hiç dikkatini çekmeden, istediklerine ulaşırlar.

Bir konu hakkında karar vermeleri pek kolay değildir. Çünkü bir her yönünü araştırır, kritik eder, sonra kararını verir. Bir kez karar verdikten sonra karşısına çıkabilecek her türlü zorluğu aşar ve büyük bir gayretle kararını sürdürür. Ne çeşit zorluklarla karşılaşırsa karşılaşsın, mutlaka kararını uygular.

Başakların verdikleri karardan döndükleri pek görülmez. Çünkü karar vermeden önce bütün ihtimalleri kafasının içinde kritik etmiştir. Başaklar acele etmezler fakat, son derece sistemli oldukları için planladıkları süre içinde yapmaları gereken ne varsa, bunları başarıyla tamamlarlar.

Son derece çalışkan bir görünüm içinde bulunan başaklar, aslında fazla çalışmayı sevmezler. Sadece yapılması gerektiğini düşündükleri için çalışırlar.

Ekip halinde çalışmayı bildikleri için her türlü hizmet sektöründe Başaklarla karşılaşabilirsiniz. Toprağın çocukları Başaklar, aynı zamanda bitkilerin şifalı özelliklerine ilgi duyar ve sağlık konularında neredeyse bir doktor kadar isabetli teşhislerde bulunabilir, alternatif şifa konularında uzmanlaşabilirler.

Sağlıklı beslenme konuları ve bitkiler özel ilgi alanlarını oluşturur.

Astrolojik ilişkiler

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler aslında çok uyumlu. Fakat bir süredir Satürn sizi etkiliyor ve duygularınızda değişiklik meydana getiriyor. Üstelik şu sıralarda Venüs ile Satürn kavuşum konumunda olduğu için duygularınız iyice derinleşmiş bulunuyor. Sevdiğinizle ilgili beklentileriniz değişirken aynı zamanda olayların sizi çok fazla zorladığı duygu içine giriyorsunuz. Karamsar duygulardan uzaklaşıp sevdiğinizle birlikte önceden vermiş olduğunuz kararınızı uygulamak için gayret gösterin. Eylül ortaları evlenmek için uygun dönem. Gerilimli duygularınızı sevdiğinize yansıtmayın. Aslında o da gergin fakat sizden daha iyimser duygular içinde. Çünkü onun Yükselen burcu Yengeç.

RUMUZ: MAKSUDE
Yazarın Tüm Yazıları