Yabancılarla iş toplantıları gerilimli geçecek

Balık burcundaki Ay bugün Pluton’u tetikleyecek. Radikal değişimleri sembolize eden Pluton, bilinçaltının derinlerinden yükselen değişim arzularını tetikleyebilir.

Adalet duygusunu uyandıran Terazi burcundaki Güneş’i, Terazi burcunda dolaşan Mars ve Jüpiter aynı anda tetikliyor. Gökyüzünün bu konumu, yabancılarla yapılacak önemli toplantıların gerilimli bir ortamda geçeceğini gösteriyor. Ayrıca bu dönem, şahsiyet iddialarını ortaya çıkarabilir ve bu amaçla size karşı sinsi ve sessiz oyunlar oynanabilir.

Terazi burcu çocukları

Hava’nın sevimli çocukları Teraziler için ev ortamının huzurlu olması çok önemlidir. Gergin ve karmaşık bir düzen içinde bulunan Terazi çocukları son derece huysuz ve kolay hastalanan çocuklara dönüşürler.

Çocuğunuz bir Terazi ise, özellikle odasının aydınlık ve havadar olmasına temiz kokmasına özen gösterin. Mümkünse hafif bir müzikle odasının canlanmasını sağlayın. Özellikle huysuzlaştığı zamanlar onu gürültülü olmayan hafif bir müzikle dingin hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Terazi çocuklarına daima güleryüzle hitap etmelisiniz. Hatta isteklerinizi emir kipiyle değil, rica ile söylerseniz sizi kırmayacaktır.

Terazi Çocukları haşarı ve iddiacı çocuklar değildir. Fakat gerilimli, tartışma ortamları ve düzensizlik bütün dengesini bozar. Sağlıksız, asık suratlı, mutsuz çocuklara dönüştürür. Tabii bu sırada ince duyguları ve yetenekleri derinlere gömülür.

Doğal yeteneklerini ortaya çıkarmak için Terazi Çocuklarını sosyal aktivitelerin bulunduğu alanlara götürün. Özellikle arkadaş ihtiyacı yüksek olan bu çocukların başka çocuklarla kolay ilişki kurabilecekleri ortamlarda bulunmalarını sağlayın. Özellikle yeteneklerin geliştirildiği oyun alanları, estetik duygularını canlandıracak sanatsal faaliyetler ve çeşitli enstürmanlar ilgisini çekecektir.

Kıyafetlerini kendisinin seçmesine izin verin. Aslında size çok fazla itiraz etmeyecektir fakat içten içe karşı koyacak ve sessiz bir direnç içinde olacaktır. Kendi seçimlerini yapmasına izin verirseniz ve yaptığı seçimlere doğrudan müdahale etmek yerine güzel durup durmadığından söz ederseniz, daha kolay sonuç alırsınız. Hem de size karşı içsel bir direnç gösterme alışkanlığı edinmesine böylece engel olursunuz. Özgürlüğüne düşkün olan Terazi çocuklarının ilgileneceği bir alan veya oyun bulduğunuz andan itibaren sizi meşgul etmeyecek ve sürekli ilginizi isteyerek rahatsız etmeyecektir.

Astrolojik ilişkiler

Tam geçiş anında dünyaya gelmişsiniz. Güneş, gökyüzü tepe noktasında duruyor ve size size hakim olma, yönetme arzusu veriyor. Tabii aynı zamanda kendinizi gösterebileceğiniz alanlarda bulunmak istiyorsunuz. Şayet bugüne kadar yaptığınız seçimlerde kendinizi gösterme fırsatı bulamadıysanız, içsel olarak enerjiniz tetiklenip sizin farkında olmadan yaptığınız bazı istenmeyen davranışlara neden olmuştur. Ve sözünü etmiş olduğunuz dikiş tutturamamak şeklinde yorumladığınız başarısızlıkları beraberinde getirmiştir. 2005 yılı sizin için çok verimli bir yıl olacak. Moralinizi yükseltin ve kendinize güvenin. En önemlisi kendinizi gösterebileceğiniz, ilişkilerin zengin olduğu bir alan seçin. Başarılı olacaksınız.

RUMUZ: ZEYNO
Yazarın Tüm Yazıları