Whatsapp durumu evli olacak!

Malkoç Sualp, Bade İşçil’e geçtiğimiz hafta tektaş yüzükle evlenme teklif etti ve ‘evet’ yanıtını aldı. Çift, 31 Mayıs’ta nikâh masasına oturacak.

Haberin Devamı

Kuzey Güney” dizisinde Banu karakterini canlandıran oyuncu Bade İşçil ile Ünite Bilgi Teknolojisi ve Hizmetleri’nin CEO’su Malkoç Sualp’in aşk yaşadığı haberi, sevgililerin birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla birlikte ilk kez Hürriyet’te yayınlanmıştı.
İşçil, mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp’taki profiline Sualp’in çocukluk fotoğrafını koyarak aşkını ilan etmiş, ben de bunu “WhatsApp durumu aşk” başlığıyla haber yapmıştım. Sevgililerin evlilik haberini de ilk benden öğrenin...
Malkoç Sualp, İstanbul Fashion Week’te tanışıp flört etmeye başladığı Bade İşçil’e geçtiğimiz hafta tektaş yüzükle evlenme teklif etti ve ‘evet’ yanıtını aldı. Yıldırım aşklarını nikâh masasına taşımak için ilk adımı atan çift, evlilik için gün bile aldı.
31 Mayıs’ta Ulus 29’da yapılacak düğünle evlenecek olan sevgililere ben de bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

Haberin Devamı

Beyaz atlı prens eski arkadaş çıktı

Ozan Güven’le ilişkisi kısa süre önce sona eren Yosun Güreli, geçtiğimiz hafta Akaretler’deki Limonçello’da işadamı Gökhan Uyanık’la görüntülenmiş, ben de ünlü isimlerin rol aldığı “Çaba Gala”da Pamuk Prenses’i canlandıran Güreli için “Gerçek hayatta da beyaz atlı prensini buldu” diye yazmıştım. Ancak öğrendim ki Güreli ile Uyanık çok eski arkadaşlarmış. Anlayacağınız Yosun Güreli’nin kalbi hâlâ boşmuş ve beyaz atlı prensini bekliyormuş...

Erkek tavlası

Alkoçlar Otel-leri’nin sahibi Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz hafta sonu Bebek Kahve’de görüntülendi. Alkoçlar bir erkek arkadaşıyla tavla oynarken, sevgilisi Baturay Tekin de onları izledi.

İşte taraftar!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan Galatarasay, 3 Nisan’da İspanya’nın ünlü takımı Real Madrid ile karşılaştı. Koyu Galatasaraylı Kenan Doğulu da takımını desteklemek için yola çıktı, ancak bilet engeline takıldı. Yedek yolcu listesine adını yazdıran Doğulu’nun yer bulamadığı için Madrid’e uçamadığını yazmıştım. Meğer Doğulu, Madrid’e Barcelona aktarmalı olarak gitmiş. Doğulu, zorlu bir yolculuğun ardından Bernabeu Stadı’na ulaşarak maçı izlemiş.

Haberin Devamı

İngiliz modasını konuştular

İngiliz Ticaret ve Yatırım Ajansı UKTI, Türkiye’deki İngiliz ve Ticaret Odası
BCCT ve Moda Yaratıcı Çözümler Ajansı Lamodaist ortaklığında İngiltere Başkonsolosluğu’nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Arzu Kaprol, Gül Ağış, Deniz Berdan ve Aslı Jackson gibi moda dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Etkinlikte, İngiltere moda pazarında kendi tasarımlarıyla yer almak isteyen Türk tasarımcılar, İngiliz modası hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Bir elimde çatal bir elimde kadeh

5. Kayra Restoran Haftası, dünyanın en genç 3 Michelin yıldızlı şefi Massimiliano Alajmo’nun hazırladığı lezzetlerle Sunset’te başladı. Dude Table organizasyonuyla, Kayra Şarapları ve Tempo dergisinin işbirliğiyle düzenlenen gala yemeğine ünlü isimler katıldı. Kayra Restoran Haftası, 24 Nisan’a kadar aralarında Elio, Cento Per Cento, Mimolett, Topaz, 360, Good Mood’un da olduğu adreslerin yanı sıra İzmir ve Ankara’daki bazı mekânlarda çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları