HABER

Gamze Kaçar Bozkurt'un kız kardeşi ayakta duramadı

Antalya’da doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58), diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla katledip aynı silahla intihar etti. Doktorun, yaş farkından dolayı kıskandığı eşiyle sürekli tartıştığı iddia edildi. Çiftin kentte yayımlanan bir magazin dergisinin bu ayki sayısında tanışma hikayelerini ve aralarındaki aşkı anlattığı ortaya çıktı. Gamze Bozkurt'un eşi ile ilgili ''Beni Kaan Bey'in zekası ve merhameti etkiledi" sözleri dikkat çekti. Gamze Kaçar Bozkurt'un cenazesi yakınları tarafından morgdan alındı, bu sırada genç kadının annesi ve kız kardeşi sinir krizi geçirdi. Sürekli ağlayan kız kardeşi Gözde Sema Demirkaynatan, ''Yaşarken öldüm ben. O benim annemdi, her şeyimdi. Katledildi'' dedi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesinde bir apartmanın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları öne sürülen doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt, dün öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle yeniden tartıştı. Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini vurdu.

Olay, çiftin kızlarının akşam saatlerinde kreşten eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalan küçük kız, kapıyı açan olmayınca karşı dairedeki anneannesinin yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt’un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde kızı ile damadını kanlar içerisinde yerde yatarken bulup 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt’un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler