HABER

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklama

Oy sayımı devam ederken kameraların karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Bir sonuç ortaya çıkmamışken karşı ittifakın sözcüsü, belediye başkanları TV'lere çıkarak AA'nın verileri çarpıttığını söylediler. Anadolu Ajansı bu verileri gerçek kişiler üzerinden alıyor. Verilerini bir siyasi partinin beğenip beğenmemesi önemli değil. CHP'de bu telaş nedir?" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, oy sayma süreci devam ederken kameraların karşısına geçip muhalefetin açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik'in açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

Milletimizin her bir ferdine şükranlarımızı sunuyoruz. Demokratik mücadelenin nasıl verileceğini dünyaya bir kez daha göstermiş olduk.Türkiye'nin sandık yoluyla irade belirlemesi bütün dünyada önemli bir yere sahip olduğunu gösterdi. Milletimizin sabah erken saatlerden itibaren sandıklara gitmesi ve hayırlı olsun diyerek oy kullanması hepimiz için kıvançtır.

Oy verme işleminin sona ermesiyle sayımlar devam ediyor. Bütün görevliler ve vatandaşlarımız süreci takip ediyor. Oy sayma süreci şeffaf bir şekilde devam ediyor. TV'lerde yayın başlamışken birçok yorumcu verileri yorumlamaya çalıştı. Bir kısmı da açılan sandık sayısının yeterli düzeye ulaşmadığını söyleyerek daha sonra açıklayacaklarını belirttiler.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler