Venedik’ten Şile’ye

Güler Yiğit-Halil Değer çifti geçtiğimiz hafta Venedik’e gitmişti.

Bayram öncesi bu romantik Avrupa şehrinde baş başa beş gün geçirmeyi planlayan çift, oradan döner dönmez Şile’deki evlerine geçti. Venedik’te bulundukları günlerde şehrin sularının 1,5 metre yükselmesi nedeniyle tatilin pek de iyi geçmediğini belirten çift, şimdi Şile’de keyif yapıyor.

Aradığı aşkı buldu

Uzun zamandır aşk hayatının durgunluğundan söz eden Ece Gürsel, sonunda işadamı Bülent Ceylan ile flört etmeye başladı. Ağa Ceylan’ın oğlu olan Bülent Bey ile Gürsel, geçtiğimiz hafta Etiler Şamdan’da baş başa eğlenirken görüldü. Aradan sadece iki gün geçmişti ki, çift bu kez de Papermoon’da ortaya çıktı. Artık saklanmayan ve popüler mekanlara gitmekte bir sakınca görmeyen ikili, uğradıkları restoran ve barları en geç terk eden müşteriler oluyormuş. Öğrendiğime göre sohbetleri sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyormuş.

Bob Sinclair İstanbul’a geliyor

"Love Generation", "Sound of Freedom", "Rock This Party" gibi parçalarıyla dans müziğinin 1 numaralı ismi haline gelen Bob Sinclar, 19 Aralık gecesi Unilife tarafından Maslak Sheraton’da düzenlenecek partide performans gösterecek. Bu sezon Martin Solveig, Roger Sanchez gibi ünlü DJ’leri partilerinde ağırlayan İpekçi kardeşlerin düzenlediği bu çok konuşulacak etkinliğin biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

Bayramda sahnede

Bodrum’daki popüler yazlık mekanlar, dokuz günlük tatili fırsat bilenler için birer ikişer kapılarını açtı. Yazın Fatih Ürek’in de sahneye çıktığı Chakra da Chakra Sirtaki olarak hizmete girdi. Şimdilerde mekanda Grek müziğin güçlü temsilcilerinden Perüzar program yapıyor.

Dünyaya açılmak istiyorum

Ceyda Bozkurt, "İşte Burada Aşk Var" ve "On Bir Yaşam Bir Kadın Hayat"ın ardından "Benden Kim" adlı üçüncü kitabını okuyuculara sunmaya hazırlanıyor. Bozkurt, "Üç kitabımı da İngilizce’ye çevirteceğim. Bunlar Amerika’da da yayınlanacak. Ürettiklerimle dünyaya açılmak istiyorum ve okuyucularımdan bu hedefimi destekleyen yorumlar alıyorum. Ayrıca, senaryosunu kendim yazacağım kısa filmlerimi de Avrupa’daki yarışmalara yollamayı planlıyorum" dedi.

Aşk bitti yüzükler atıldı

Neslihan Kozanoğlu’nun oğlu Başar, iki yıl boyunca flört ettiği Buse Günay’la geçtiğimiz yaz aylarında nişanlanmıştı. Ancak nişanlılık onlara yaramadı, gençler geçtiğimiz ay yollarını ayırdı. Üstelik Başar Bey, bu ayrılığın ardından vakit kaybetmeden İrem Kefeli ile görüşmeye başladı. Çift, Sezen Aksu’nun geçtiğimiz gece Maslak’taki TİM Gösteri Merkezi’nde verdiği konseri de birlikte izledi.

Annesine çikolata götürdü

Bayram tatilini, geçtiğimiz hafta New York’a giden annesi Ahu Aysal’ın yanında geçirecek olan Ceyla Aysal, seyahat öncesi hediye alışverişine çıktı. Ve alışveriş turunu D’lara Chocolatier’da noktaladı. Bu ziyaretin nedeni ise, Ahu Hanım’ın çok sevdiği çikolatalardan sipariş etmesiydi... Hediyesi mekanın sahibi Berna Halaçoğlu tarafından özel olarak hazırlanan Ceyla Aysal, annesinin siparişini de bavuluna yerleştirdikten sonra Amerika’ya uçtu.

Bayram alışverişi

Arife günü Şaşkınbakkal’daki Marks&Spencer’daydım, Cem Yılmaz’ın son filmi A.R.O.G’u en üst kattaki Megapleks sinemalarında izlemek için. Yürüyen merdivenlerden çıkarken, mağazanın gecelik ve sabahlık katında Meral Yazıcı’yı gördüm. Elleri doluydu. Kendisine eşlik eden arkadaşıyla birlikte oldukça fazla miktarda bayram alışverişi yapmıştı.
Yazarın Tüm Yazıları