Ve Bar Code hizmette

Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Bar Code adlı mekanın açılışı geçtiğimiz gün yapıldı.

City’s Alışveriş Merkezi içinde hizmete giren Bar Code’un açılışına birçok tanınmış sima katıldı. Patron Erol Kaynar’ın eşi Pelin Akad, Sema Çelebi ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın da davetliler arasında bulunduğu parti gece yarısına kadar sürdü. Bir de küçük not düşeyim: Manzarası müthiş olan Bar Code, Nişantaşı’nda Boğaz manzarasına nazır eğlence devrini başlatıyor...

Performanslar ödüllendirildi

NetWork ve Fabrika markalarının başarılı mağazaları ile mağaza satış danışmanları, 2007 yılında gösterdikleri performanslara göre ödüllendirildi. Swissotel’de düzenlenen ödül törenine, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Boyner, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Boyner, Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Neylan Dinler, Ümit Boyner, Lerzan Boyner, Latife Boyner ve Ayten Boyner de hazır bulundu.

Fabrika erkek koleksiyonu tasarımcısı Kudret Saka, Fabrika kadın koleksiyonu tasarımcısı Banu Bornovalı, Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, Network ve Que kadın koleksiyonu tasarımcısı Arzu Kaprol, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Boyner, Network ve Que erkek koleksiyon tasarımcısı Mehmet Acar.

Cahide’de çılgın gece

12 Nisan gecesi Cahide Cabaret’de, New York, Londra, Barselona, Ibiza gibi dünyanın en büyük eğlence kentlerindeki gibi görkemli bir parti verilecek. Burn Energy Drink katkılarıyla gerçekleşecek The Contra Party’de konuklar, sıra dışı gösteriler ve DJ performansları ile coşacak. Gelelim detaylara... Fanteziler sirki Cirque du Soleil’de de çalışmış olan akrobat "The Amazing Ari", partinin ilk ismi... Ardından sıra performans sanatçısı Miss Barbetteson’a gelecek.

Özel hemşire tuttu

Gül Ergi’nin annesi Nebahat Ergi, geçtiğimiz hafta rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Doktorlar, iki gün boyunca yoğun bakımda tutulan Nebahat Hanım’a kalp pili takılmasına karar vermiş ve operasyon Memorial Hastanesi’nde yapılmıştı. Gül Hanım’dan öğrendiğime göre annesinin durumu gayet iyiymiş, ameliyat başarılı geçmiş. Ve Nebahat Hanım yoğun bakımda geçirdiği birkaç günün ardından da taburcu edilmiş. Annesini evine götüren Gül Hanım, onun yanından bir an olsun ayrılmıyormuş. Ancak bununla yetinmemiş ve olası bir acil durum için 24 saat annesinin evinde kalacak bir hemşire ile de anlaşmış. Gül Ergi, yaşadığı sıkıntıları unutmak için de önümüzdeki ay Avrupa seyahatine çıkmayı planlıyormuş.

DKNY artık yeni yerinde

DKNY, birkaç gün önce yeni adresine taşındı. Nişantaşı’nın en hareketli sokaklarından biri olan Atiye Sokak’taki yeni mağazanın açılışına, Deniz Berdan ve Edvina Özyeğin gibi cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra DKNY Uluslararası Pazarlama Müdürü Ul Cho, görsel yönetmeni William Tse, uluslararası satış danışmanı Veronica Rocha de Cruz ve Ankara DKNY mağazasının sahibi Boğaç Üner de katıldı. Renkli geçen açılış davetinde konuklar, ellerinde şampanya kadehleri ile mağazayı dolaşarak yeni sezon ürünlerini uzun uzun incelediler.

Göz altı torbalarını aldırdı

Pek çok kişi, güneş yüzünü göstermeden küçük kusurlarını düzelttirmek için estetik cerrahların kapılarını çalıyor şu sıralar... Bunlardan biri de Deniz Berdan... Deniz Hanım, geçtiğimiz günlerde küçük bir operasyon geçirmiş. Göz altı torbalarını aldıran ve yüzüne lifting yapılan Berdan, şimdi kendini kusursuz hissediyormuş.
Yazarın Tüm Yazıları