Uranüs değişimi tetikleyecek

RUMUZ: Bebek-ManisaDoğum haritanızda çocuk sahibi olma potansiyeliniz var.

Fakat çocukları çok fazla ciddiye aldığınızı işaret eden etkiler, sizin çocuk sahibi olabilmek için mükemmel koşulların olması gerektiğini gösteriyor. Yani siz çocuğu çok fazla önemsediğiniz için hem çocuğunuz olmasını istemişsiniz fakat aynı zamanda iyi bir gelecek hazırlayamayacağınız korkusuyla çocuk sahibi olmaktan kaçınmışsınız. Şimdi hormonlarınız harekete geçmiş ve çocuk sahibi olmak için kuvvetli duygular içine girmişsiniz. Fakat aynı zamanda korkularınız da uyanmış. Aslında tarzınızı ve düşünce biçiminizi değiştirme zamanı gelmiş. Biraz rahat olun ve isteklerinizi gerçekleştirmek için endişelerinizden uzaklaşıp sevginizi ve iyi duygularınızı yükseltin. Astrolojik açıdan uygun bir dönemdesiniz. Ekim sonu Kasım döneminde hamile kalabileceğiniz görünüyor.

RUMUZ: Başak-Balık

Yükselen burcunuz sizin de tespit ettiğiniz gibi Balık. Çok ilginç bir gökyüzü konumunda dünyaya gelmişsiniz ve anlattığınız olaylar Uranüs yüzünden olmuyor. Uranüs döngüsü, sizin kendinizi değiştirme zamanınız geldiğini işaret ediyor. Değişime zorlayan olaylar bazen sizin anlattığınız gibi çok karmaşık ve anlaşılmaz olabilir. Üstelik Uranüs-Merkür kavuşumunda doğmuşsunuz. Fikirlerini değiştirme ihtiyacı duyan birisiniz. Bu konum aynı zamanda sizin son derece zeki biri olduğunuzu gösteriyor. Ancak zihin faaliyetinizin yüksek olması ve çok fazla kritik eden bir tavır içinde bulunmanız sağlık sorunları çıkartabilir. Düşünce biçiminizi yenilediğiniz zaman sağlık sorunlarınız hemen çözülür. Zaten şu sıralarda bu döngü çözülmeye başlamış. İyimser duygularınızı uyandırarak sevdiğinizle aranızdaki sorunları da çözebilirsiniz. Üstelik Jüpiter’in uyumlu etkisi iyimser duyguları olan şanslı biri olduğunuzu gösteriyor. İyimser tarafınız sizi kötülüklerden koruyor. Ne kadar sert ve zor olaylar olursa olsun bunların içinden sıyrılabilirsiniz. Üstelik bir süredir geçiş yapan Jüpiter sizi olumlu etkilemeye başlamış. Böylece sözünü ettiğiniz karmaşık olaylar şimdi fırsata dönüşecek. Fakat düşünce biçiminizi değiştirmeyi başarabilirseniz.

Organizasyonlar dönemi

Sabahın erken saatlerinde meydana gelen olaylar bilinçaltını tetikleyebilir. Günün ilerleyen saatlerinde Merkür burç değiştirecek ve Terazi burcuna geçecek. Böylece sanatla ilgili konulara yönelik iletişim trafiği hızlanacak. Satış yönelik hareketli bir dönem başlıyor. Farklı görüşlere sahip kişilerin bir araya geleceği büyük organizasyonların yapılacağı bir döneme girildiğini işaret eden gökyüzünün konumu seminerlerin önem kazanacağını gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları