Ünlüler olimpiyatta

Geçtiğimiz yıl ünlülerin rol aldığı "Çabaladık Oynadık" adlı oyunla dikkat çeken Çaba Derneği, bu yıl da ünlülerin yarışacağı bir olimpiyat düzenliyor.

8 Haziran’da, Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampusu’nda gerçekleşecek olimpiyat yarışlarına Erman Toroğlu, Türkan Sabancı, Uğur Batur, Nalan Aksoy, Leyla Alaton, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Cerrah katılacak. Ünlü yarışmacılar, gülle, uzun atlama, penaltı atma, bayrak yarışı, rodeo, bungee trambolin, salla düşür ve ödüllü tavla turnuvasında yarışacaklar. Çaba Derneği Başkanı Rengin Sezer, bu organizasyondan elde edilecek gelir ile Bahçelievler Kimsesiz Çocuklar Yuvası’na bebek ünitesi yaptıracaklarını ve ayrıca şehit polis ve asker çocuklarına yardımda bulunacaklarını söyledi.

Önce dua sonra eğlence

Nadire İçkale, ilk erkek torununu geçtiğimiz hafta kucağına almıştı. Büyük oğlu Ozan İçkale’nin oğluna, Nadire Hanım’ın merhum eşi Mehmet Bey’in adı verildi. Nadire Hanım, 16 Haziran’da Ankara’daki otellerinde bebeğin 40’ı için dua okutacağını söyledi. İçkale, o gün İstanbul’daki dostları için özel uçak kaldıracak. Aynı günün gecesinde ise yine kadın misafirlerinin yer alacağı bir davet düzenleyecek. Davetin solisti de İbrahim Tatlıses olacak.

Doğum gününü eşinin mekánında kutladı

Mavi Jeans’in ortaklarından Deniz Erda, önceki gece, eşi Ebru Keser Erda’nın sahibi olduğu İtalyan restoranı Pastarito’da doğum gününü kutladı. 43’üncü yaşını, Nişantaşı City’s’in içinde bulunan bu mekánda dostlarıyla birlikte kutlayan Deniz Bey, pastasının mumlarını eşi ve oğullarıyla birlikte üfledi.

Bodrum’da sergi

Toprak Sanat Galerisi’nin artık gelenekselleşen Bodrum Yaz Sergileri, bu yıl ressam İsmail Acar’ın sergisiyle başladı. Bodrum’daki The Marmara Otel’de açılan "Geleneksel Form V" isimli sergi, Bodrumlu sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Acar, 29 Haziran’a kadar devam edecek olan sergisinin günün her saati gezilebileceğini belirtti.

Çiftlikte yaza merhaba partisi

Neslihan-Ahmet Kozanoğlu çifti, Cumhuriyetköy’deki çiftliklerinde 21 Haziran’da bir davet verecekler. Polonezköy’e 5 kilometre mesafedeki çiftliklerine komşu olarak taşınan arkadaşlarının şerefine verecekleri bu davet, İstanbul’dan gelecek dostlarının da katılımıyla "Yaza merhaba" partisine dönüşecek. Neslihan Hanım, misafirlerini çiftliğindeki hayvanlardan elde ettiği yumurta ve sütten yapacağı tatlı ve keklerle ağırlayacakmış.

Sortie’de Kıbrıs planları

Geçtiğimiz akşam Boğaz’ın muhteşem manzarası eşliğinde yaz sezonuna ’merhaba’ diyen Sortie’nin açılışına katılanlar arasında Feza Fırat, Ural-Meral İkizler çifti ve Anta Toros da vardı. Geç vakitlere kadar eğlenip, yaz tatillerini nerede geçirecekleri üzerine plan yapan grup, sonunda Kıbrıs’ta karar kıldı.

Mövenpick’den yaza merhaba

Bodrum Mövenpick Otel, önümüzdeki hafta ’yaza merhaba partisi’ düzenliyor. 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan parti için İstanbul’dan özel uçak kaldıracak olan otel yetkilileri, davetli listesi konusunda da oldukça titiz davranmış. Davetliler arasında Deniz-Haluk Berdan, Alara-Ömer Malaz, Aslı-Altuğ Başar, Begüm Şen, Celal-Şebnem Çapa, Tilda Özmandıracı, Esra Üstünkaya, Emre Ergani-Şebnem Işık, Ebru Şallı, Hülya-Cem Kalyoncu, Burcu-Mehmet Hanif, Melis Ersoy, Nil Bentürk, Sinem Bayer, Gülay Kamaz ve Emre Ertürk bulunuyormuş.

Umut dolu çantaya 20 bin lira

Eren Holding distribütörlüğüyle Türkiye’ye getirilen ve ilk mağazaları İstinye Park Alışveriş Merkezi ve Bağdat Caddesi’nde açılan ünlü aksesuvar markası Coach için Jennifer Aniston, Courtney Cox, Teri Hatcher, Hilary Swank, Jennifer Lopez gibi 65 ünlünün tasarladığı çantaların sergilendiği bir organizasyon düzenlenmişti. Markanın Türkiye’ye gelişini kutlamak amacıyla benzer bir organizasyon geçtiğimiz gece Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi.

Bu organizasyon için Çağla Şıkel, Ece Sükan, Cengiz Abazoğlu, Cemil İpekçi, Derin Mermerci, Tülin Şahin, İsmail Acar, Ebru Şallı, Bedri Baykam, Demet Akbağ, Belçim Erdoğan ve Fatih Terim de çanta tasarladı. Bu çantalar, Antik A.Ş’nin sahibi Turgay Artam’ın yönettiği açıkartırmada satışa sunuldu. Çantaların her biri 2 bin 500 YTL’ye satılırken, Tansa Mermerci, Elif Eren’in tasarladığı çantaya 20 bin YTL verdi. "Umut dolu çantalar" projesinden elde edilen toplam 122 bin 500 YTL, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışlandı.

Geceye kızları Derin ve Tansa ile birlikte katılan Ender Mermerci, doktorunun koyduğu yasak nedeniyle kimseyle öpüşmedi.

Elif Eren’in tasarladığı çantayı, Tansa Mermerci 20 bin YTL’ye satın aldı.

Ortak proje

Eski mankenler İlgi Gövsa ve Neslihan Yavuzcan, yıllardır çok yakın dostlar. Gövsa ve Yavuzcan, önümüzdeki aylarda özel bir televizyon kanalı için birlikte sağlık ve sporla ilgili bir program hazırlayacaklar. Önceki gece Sortie’de rastladığım ikili, Bodrum’da bir süre tatil yaptıktan sonra programın formatına son şeklini vereceklerini söylediler.

Dudaklara dikkat

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte eğlence kulüpleri de teker teker açılmaya başladı. Kuruçeşme’deki Sortie de sezonu erken açanlar arasında. Geçtiğimiz gece uğradığım Sortie’de Zeynep Dereli’yle karşılaştım. Fethi Pekin’le yaptığı evliliği geçtiğimiz aylarda bitiren Zeynep Hanım, kız kardeşi Nazlı ve eşi Koray Oba ile buluşup yemek yedi. Gece boyunca birçok arkadaşıyla karşılaşan Zeynep Hanım’ın dudakları dikkatimi çekti. Estetik operasyon yaptırmadığını bildiğim Dereli, sanırım dudak kalınlaştırıcı rujunun limitini aşmıştı.

Turnuvadan döndüler

Beyhan-Adil Benardete çiftine önceki gece Kuruçeşme Sortie’de rastladım. Ödüllü golfçü Beyhan Hanım, dostlarına Antalya’daki turnuvadan yeni döndüğünü ve iki ödül birden kazandığını anlatıyordu. Adil Benardete ise, eşinin golfe olan tutkusuyla gurur duyduğunu ve Beyhan Hanım’ın uluslararası turnuvalardan daha çok ödül kazanmasını beklediğini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları