Tekrar tekrar aynı rüyayı görüyorsanız mesajı alın

R‘Kendinizi sevin’ diye başlıyor bütün telkinler. Altı boş olduğunda, yararını görmeniz çok uzun zaman alıyor.

İş hayatınız insanlara arkanızı dönerek geçtiyse; dünya acıyla boğuşurken siz bunları görmezlikten geldiyseniz; eşinizi aldatıp; dostlarınıza yardım etmeyip; tanıdıklarınıza yalan söylemekte hiçbir sakınca görmüyorsanız, kendinizde sevilecek hiçbir şey bulamazsınız.

Belki gündüz farkına varmazsınız ama hep bilirsiniz. Akşam rüyalarınızda sorgularsınız. İşte, sürekli tekrarlanan rüyalar, hayatımızda bir dönem yaşadığımız farkında olarak ya da olmayarak yüzleşmeye korktuğumuz olayların, kişilerin ya da davranışların bilinçaltından yukarı çıkartılmayı beklediğini işaret eden uyarı rüyalarıdır.

Ruhun ve beynin hafiflemeye ihtiyacı olduğunu gösterir. Tekrarlanan rüyalarda gördüğünüz kişilere, objelere, yerlere ve diyaloglara dikkat edin. Bu rüyaların size verdiği bilgiyi, duyguyu ve düşünceyi iyi analiz edin. Siz gerekli mesajı alana kadar rüyalarınız size ulaşma çabalarını sürdürecektir. Rüyanızın ne demek istediğini anladığınız gün, o rüya düzenli ziyaretinden vazgeçer.

Uyarı rüyaları kişilere yol gösterir, gerçekle yüzleşmek, gereken dersi almak kişilerin özgür iradelerine kalmıştır.

Sevgi dolu işler yapmak, sevilecek insan olmak, evrendeki en önemli görevlerimizden biridir. Hepimize temiz bir geçmiş aydınlık bir gelecek sağlar.

Evrenin ışığı üstünüze olsun,

Sevgi ile kalın

Niobe

RÜYA ANALİZLERİ

Rumuz:AYAKKABI

Rüyamda uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Bana ayaklarının çok ağrıdığını söyledi. Nedenini sorduğumda ‘Çünkü ben düz tabanım’ dedi. Tedavisini sordum, yokmuş. Bunun üzerine ona ortopedik bir ayakkabı satın almak istedim. Kabul etmedi.

Yorum:
Bu aslında üst beyin rüyası gibi duruyor. Muhtemelen rastlantısal bir rüya. Ancak gündüz yaşadıklarınızdan etkilenerek gördüğünüz bir rüya olmadığını düşünerek; sizi çok seven, özleyen ve haber bekleyen kimselere mektup yazma ve onları arama konusundaki ihmaliniz hoş karşılanmıyor, cevapsız bıraktığınız bazı dostlarınızın size kırıldığını öğreneceksiniz diyebilirim.

Rumuz: SİREN

Rüyamda kendimi doğduğum şehirde gördüm. Şehrin yanındaki ormana gittim. Bütün orman gürgen ağaçları ile dolmuştu. Burada bu kadar gürgen yoktu; ne zaman olmuş diye düşündüm. Sıkıntı ile uyandım.

Yorum:
Çevrenizde güvenilir birisi olarak tanınıyorsunuz. Bu arada size olan güven artarak devam ediyor. Kuvvetli bir rakip ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu rakibe karşı alacağınız başarı kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacak.

RÜYA SEMBOLLERİ

3 KIRBAÇ

Geçmişte alınan yaraları ve kırgınlıkları gösterir. Kırbaçlanan sizseniz o döneme ait anıların size hala acı verdiğini ifade eder. Kırbaçlayan pozisyonundaysanız şiddetli, öfkeli, yıkıcı duygularınız olduğuna ve kontrol etmekte zorlandığınıza işaret eder.

3 FINDIK

Aklı ve bilgiyi sembolize eder. Fındık toplamak, yeni ilgi alanlarını, fındık yemek istenilen bilgiye ulaşıldığını gösterir.

3 ÇAM SAKIZI

Biten bir dönemin ardında başlayan yeni bir dönemi işaret eder.

3 HAVLU

Rüyada havlu görmek, dinlenme ve rahatlama ihtiyacının simgesidir.

3 İS

Bir yerin is olduğunu görmek, maddi ve manevi sıkıntı ihtimali ile yorumlanır.


Yazarın Tüm Yazıları