Tedbirli olun

Bugün Kova burcundaki Ay, Akrep burcundaki Merkür’ü tetikleyecek. Gizli fikirler ve düşüncelerin derinlerinde bulunan emeller ortaya çıkabilir.

Meydana gelen olaylar duyguları harekete geçirirken düşüncelerin de açığa çıkmasını sağlayabilir. Ancak gerilimli bir şekilde açığa çıkabileceği için tedbirli davranmak gerekiyor. Ayrıca gizli kalmış veya özellikle gizlenmiş bilgilerin bulunması ve araştırılması için çeşitli çalışmalar yapılabileceğini işaret ediyor.

Yaşam kalitenizi yükseltin

İnsan yaşadığı dünya ile etkileşim içinde bulunuyor. Bu etkileşim gözle görülmeyen dalgalar, yansımalar şeklinde olmakla birlikte içsel potansiyelimizin ilk tetikleyicisi duyu organlarımızla hissedilen ve görünen boyuttaki dünyanın kendisi oluyor.

Seçtiğiniz kıyafetten saç stilinize, kullandığınız renklerden aksesuvarlara, duruşunuzdan ev veya ofisinize ve beslenme tarzınıza kadar her şey kişiyi etkiliyor.

Bazen kendinizi giydiğiniz kıyafetin içinde çok rahat hissederken, bazen son derece rahatsız hissediyorsunuz.

Son derece şık döşenmiş bir mekanda nedenini çözemediğiniz bir huzursuzluk duyabileceğiniz gibi başka bir mekanda nedensiz bir sevinç ve coşku hissedebiliyorsunuz.

Sevdiğiniz bir kıyafetin içinde kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissedebiliyorsunuz.

Enerjiniz artıyor ve bu hal davranışlarınıza yansıyor. Çevrenizdeki insanlar sizi o gün çok güzel buluyor ve gününüz başarılı geçiyor.

(Devam edecek)

Astrolojik ilişkiler

Düşündüklerinizin hemen olduğunu yazmışsınız ve bu durumun zaman içinde çok fazlalaştığını ve sizi korkuttuğunu belirtmişsiniz. Anlatılmasını istemediğiniz örnek gerçekten çok ilginç ve sizin farkındalığınızın boyutları hakkında bilgi veriyor. Aslında bu durumdan korkmak yerine anlamaya çalışmalısınız. Bu özelliğinizi yok etmeye çalışmayın. Çünkü bu zaten sizin doğuştan sahip olduğunuz bir yetenek ve üstünü örtmeye çalışırsanız bu kez biçim değiştirip bambaşka bir şekilde ortaya çıkar. Doğum haritanızda Merkür’ün konumu sizin çok zeki olduğunuzu gösteriyor. Zaten mektupta belirttiğiniz özellikler zekanın ürünü. Sadece bilgiye ve anlamaya ihtiyacınız var. Aslında herkes düşündüklerini yaşıyor sadece siz bunun daha fazla farkında olarak yaşıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek için çalışın.

RUMUZ: KORKUYORUM
Yazarın Tüm Yazıları