Tasarım ödülleri

Elle Decoration dergisinin yayınlandığı 26 ülkede düzenlenen Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması’nın Türkiye ayağında 13 farklı dalda verilen ödüller, Blackk’te yapılan davetle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Elle Decoration Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen’in ev sahipliği yaptığı törende dekorasyon ve tasarım dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Erdem Akan’ın Elle Decoration 2011 Yılın Tasarımcısı seçildiği yarışmada Defne Koz da Derin Design markası adına yaptığı Spessore masa ile mobilya kategorisinin birincisi oldu. Kumaş kategorisinde birinciliği ise Yastık markasının 2011 Afrika koleksiyonuyla Rıfat Özbek elde etti.

Moda ve eğlence

Cumartesi akşamları Clementine’de düzenlenen “Fashion Party”, moda ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Enis Onat ve Verda Penso’nun ev sahipliği yapacağı bu akşamki parti, Ayça Tekindor’un elektro violin performansıyla renklenecek.

Bu akşam düğün var

Sadıka Sabancı ve Aziz Köseoğlu’nun oğulları Can Köseoğlu ile Gülay-Yavuz Uluç’un kızları Zeynep, bu akşam Four Seasons Hotel Beşiktaş’da yapılacak düğünle evlenecek. Genç çiftin bu mutlu günlerinde nikah şahitliklerini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım ve Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Sayın Egemen Bağış yapacak.

Haberin Devamı

Resim gibi kıyafetler

NG Style markasının sahibi Nazlı Aldıkaçtı ve ünlü ressam Aydan Baktır’ın imzasını taşıyan “Resmin Kumaşta Öyküsü” isimli sergi, önceki akşam Point Hotel Barbaros’ta yer alan İtalyan restoranı Piola’da sanatseverlerle buluştu. Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’ne (KAGİDER) katkı sağlamak için düzenlenen davette, Baktır’ın eserlerinin NG Style tarafından kumaşa yansıtılmasıyla hazırlanan kıyafetler beğeniye sunuldu. Davet, iş ve sanat yaşamının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Tanıtım konseri

BMW 3 serisinin yeni modelleri, önceki akşam Hilton Otel’de düzenlenen görkemli bir davetle tanıtıldı. İş ve sanat dünyasından tanıdık simaların katıldığı davette Murat Boz sahneye çıktı. En sevilen şarkılarını dansçı kızlar eşliğinde seslendiren Boz, davetlilere keyifli bir akşam yaşattı.

Yeni kankalar

Önder Fırat’la aşk yaşayan Tuğba Coşkun ile Acun Ilıcalı’nın eşi Zeynep Ilıcalı, önceki gün Akmerkez’deydi. Şu sıralar aralarından su sızmayan ikili, birlikte mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Mücevher mağazalarına da giren ikili, kendilerini görüntüleyen muhabirlerin hiçbir sorusuna yanıt vermedi.

Haberin Devamı

2011’in en iyisi

Time Out Yeme İçme Ödülleri 2011, önceki akşam Levent Billionaire Club’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede, ünlü isimlerin buluşma noktası Cookshop da ödül aldı. “En iyi kafe” ödülüne layık görülen mekânın yönetim kurulu başkanı Bahattin Demir, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini, yakında Avrupa başkentlerinde de şube açacaklarını söyledi.

Şampiyon anıldı

Avrupa Koleji Okulları’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği kayak kampı, bu yıl da Uludağ’da gerçekleşti. Zirvede kayak yaparak stres atan Kazlıçeşme ve Çekmeköy Kampüsü öğrencileri, kısa süre önce Erzurum’da antrenman yaparken hayatını kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu’yu da andı.

Yazarın Tüm Yazıları