Süper emekli

Her yaz Türkbükü’ne gelen ve tatili boyunca her gün saat 18.00’de denize giren Rahmi Koç, geleneği yine bozmadı.

Haberin Devamı

Önceki gün 18.00’de girdiği suda bir saat kalan Koç, kondisyonu ile gençlere taş çıkardı.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, emekli olduktan sonra en büyük tutkusu olan denizlere açılmış, Nazenin 4 adlı teknesiyle dünya turu yapmıştı.
Koç, yeni yaptırdığı ‘Nazenin 5’ isimli teknesiyle geçtiğimiz günlerde Bodrum’a geldi. Sahibi olduğu Divan Oteli’nin bulunduğu Türkbükü açıklarına demir atan Koç, her zaman olduğu gibi saat 18.00’de denize girdi.
Nazenin 5’ten inerek zodyak botla Türkbükü Adası’na giden Koç’a korumaları da eşlik etti. Yaklaşık bir saat yüzen ‘süper emekli’ Rahmi Koç, ilerleyen yaşına rağmen kondisyonu ile gençlere taş çıkardı.

Vestival zamanı

Maçka KüçükÇiftlik Park, bu hafta sonu 50 Cent, Akon ve LMFAO’nun da aralarında olduğu dünyaca ünlü isimlerin konser vereceği Vestival’e ev sahipliği yapıyor. Dün 50 Cent’le başlayan etkinlik, bugün de Akon’la devam ediyor.

Haberin Devamı

Babam sağ olsun

Köşebaşı’nın kurucularından Ali Akkaş’ın oğlu Volkan Akkaş da babası gibi kebapçı oldu. Okan Akkaş, İstanbul’un en popüler adresleri arasına giren Karaköy’deki tarihi Grifin Han’da babasının adını verdiği bir ocakbaşı açtı. Akkaş, Ali Restoran’ın yanı sıra Tarihi Grifin Han’ın teras katında da ‘Haliç’ adlı bir bar hizmete soktu. 17.00-02.00 saatleri arası hizmet veren Haliç, kısa zamanda İstanbul manzarası eşliğinde keyifli zaman geçirmek isteyenlerin tercihi oldu...

Elektronik müzik tutkunlarına

Birol Giray’ın (BeeGee) sahibi olduğu FG 93.7 tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen elektronik müzik festivali Electronica Festival İstanbul, 10’uncu yılında müzikseverleri Suma Beach’te buluşturuyor! Festival yarın başlayacak, ağaçlar içindeki “Green Stage” ve deniz kenarındaki “Blue Stage” olmak üzere iki farklı sahnede öğlen 12.00’den gece 02.00’ye kadar sürecek. Etkinlikte Plump DJs, Sharam Jey. Mario Basanov ve Moon Boots gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra BeeGee, Murat Uncuoğlu ve Mert Yücel de performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları