Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: Şov transferlerden vazgeçmemiz lazım

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: Şov transferlerden vazgeçmemiz lazım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2024 07:00

Sarı kırmızılıların 2. Başkanı Metin Öztürk kaynakların doğru kullanılması gerektiğini söyledi. 

Haberin Devamı

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk ligde 19 takım bulunduğunu hatırlatırken transfer döneminde neden sarı kırmızılıların bu kadar projektörlerin altında tutulduğuna anlam veremediğini söyledi. 2-3 oyuncu yeterliyken 5 transfer yapıldığını ve bunun halen az görüldüğüne dikkat çeken Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü:

KEREM HARiÇ OYNAMAYANLAR GiTTi

“Bu takım şampiyon olduktan sonra 1 ya da 2 oyuncu ihtiyacımız var denebilirdi. Dünyanın en önemli 3 forvetinden biri gelmiş ama daha deniyor. Hatırlayın... bir İcardi’miz var ve bizim için kral! Arkasından Batshuayi geldi. İkinci forvet gibi ama birinci forvet gibi. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. Kerem Aktürkoğlu hariç ayrılanlar geçen sene 11’de fırsat bulamayanlardı.

OKAN HOCAMIZIN BiR PLANI VAR 

Haberin Devamı

2 ya da 3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncu gelip yetersiz görülmesini anlamakta zorluk çekiyorum. Okan hocamız ve scout ekibimizin bir planı var. O plan çerçevesinde görüşülen oyuncular var. 1 liralık oyuncuya 5 lira verirseniz sadece bizi değil bizden sonraki yönetimleri de bağlar. Ben Mustafa Cengiz başkanımızı eleştirmiştim. Bafetimbi Gomis’ten Radamel Falcao’ya 50 milyon Euro çöpe atmıştınız dedim.

KiMSE TAKIMA 6 AYLIĞINA GELMiYOR

Bizim bu şov transferlerden vazgeçmemiz lazım. Bu futbolcuların hiçbiri 6 aylığına gelmiyor. Kulübün üstüne ilave bir 50-100 milyon Euro koyacaksak ben Mustafa Cengiz başkanımı niye eleştirdim.”

BiZ ÇAKMA DEĞiL GERÇEK 5’iNCi YILDIZI TAKACAĞIZ

“Rakibimiz 11 senede şampiyon olamamışken burası 2 senede 2 kez şampiyon olmuş. Gerçek Galatasaray taraftarı biliyor ki bu ekip tek şeye odaklandı; 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Herkes görecek ki başkaları o çakma 5. yıldızdan utanırken biz Galatasaray olarak taraftarımızla gerçek 5. yıldızı takacağız.”

<>
width="750"
height="422"
src="https://www.youtube.com/embed/N9-2WRzUIdY?autoplay=1&mute=1&enablejsapi=1"
title="YouTube video player"
frameborder="0"
allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share"
referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin"
allowfullscreen
>

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!