Galatasaray, Roland Sallai ile 4 yıllık sözleşme imzaladı! Oyuncunun maliyeti açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Roland Sallai ile 4 yıllık sözleşme imzaladı Oyuncunun maliyeti açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2024 21:03

Galatasaray, Freiburg'da forma giyen Roland Sallai'yi 4 yıllığına kadrosuna kattı. Sarı kırmızılıların kadrosuna kattığı Macar orta saha oyuncusu, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Macar oyuncu Roland Sallai'yi kadrosuna kattı.

Sarı kırmızılılar, Roland Sallai'nin lisansını çıkarırken 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray, oyuncunun bonservisi için Freiburg'a 6 milyon Euro ödeneceğini ve futbolcuya ise 2.5 milyon Euro yıllık ücret verileceğini açıkladı.

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın Macar yıldızı Roland Sallai'yi taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı. Macar futbolcu, çıkış yaptıktan sonra kendisini bekleyen araçla terminalden ayrıldı.

"HARİKA ŞEYLER YAPACAĞIZ"

Macar oyuncu, havalimanında yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için mutluyum. Birlikte harika şeyler yapacağımıza inanıyorum. Öncelikle bizim hedefimiz ligde şampiyon olmak. Avrupa Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Finale kadar mücadele edip kupayı da kaldırmak istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Taraftarlar için konuşan Sallai, "Taraftarlar hakkında çok şey duydum. Az önce söylediğim gibi önce ligi kazanmak istiyoruz. Onları da görmeyi dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Roland Sallai ile 4 yıllık sözleşme imzaladı Oyuncunun maliyeti açıklandı

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Roland Sallai, kariyerinde Puskas FC, Palermo, APOEL Nicosia ve Freiburg'da forma giydi. Macar futbolcu ayrıca Freiburg ile 163 karşılaşmaya çıktı ve 27 gol, 23 asistlik performans sergiledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!