Son derece farklı istekler

Mars-Uranüs arasındaki sert etkileşim devam ediyor, fakat Ay’ın etkileri çözülüyor. Bugün Pluton’u tetikleyen Ay, öğle üzeri Jüpiter’i harekete geçirecek.

Aynı zamanda Satürn’e yaptığı uyumlu etki, disiplin ve hakimiyet duygusunu oluşturacak. Alışılmış duygu ve isteklerin dışına çıkıldığı ve son derece farklı isteklerin uyandığı bir süreç içinde bulunulduğunu işaret eden gökyüzünün etkileri büyük değişimlerin meydana gelmesine neden olabilir.

Mars ile Uranüs çarpışıyor

Bilinçaltının uyanması için, bilinç düzeyinde yaşanacak olaylara ihtiyaç var. Bu nedenle Balık burcunda dolaşan Uranüs’ün açığa çıkması için Mars’ın tetiklemesi gerekiyor ve şimdi tam böyle bir dönem. Mars, Başak burcundan zıt açı yaparak Uranüs’ü tetikliyor. Ancak fiziksel enerjiyi sembolize eden Mars Başak burcunda bulunduğu için son derece maddi, görünür olaylar aracılığı ile Uranüs’ü harekete geçirecek. Başak burcunun elementi Toprak olduğu için toprak kadar gerçek ve katı olaylar, sistem, yardımlaşma prensipleri ve şifa ile bütünleşiyor.

Başak burcu alışılmış, sıradan olayları ve gerçekleri sembolize ettiği için fizik enerjiyi ve savaşı sembolize eden Mars, Başak burcunun sembolize ettiği bu özelliklerin gerçekleşmesini ve açığa çıkmasını sağlayacak enerjiyi veriyor.

Balık burcunun elementi Su olduğu için suyun değişen hallerini (Katı, sıvı, gaz) değişim, maddenin bütün hallerini deneyimleme ve ötesine geçme, yansıma, gerçeklerin ötesi ile bütünleşiyor. Uranüs, şaşırtıcı, sıradışı, aykırı durumları, keşifleri, elektriği gaz ve devrimleri sembolize ediyor.

Balık burcundaki Uranüs, Balık burcunun sembolize ettiği özellikleri şaşırtıcı bir biçimde açığa çıkartarak gerçek olarak bilinenlerin ötesini keşfetmeye yöneltecek. Mars-Uranüs arasındaki zıt etkileşim, gerçeklerin altındaki bilinmeyen gerçekleri ortaya çıkaracak sürpriz durumları, gaz patlamalarını, elektrik çarpmalarını, çarpışmaları, havadaki elektrik değişimlerinin görünür etkiler meydana getireceğini işaret ediyor. Ayrıca sıradan olayların aykırı bir görünüm kazanacağını, skandallar ve sistemle ilgili sarsıcı değişikliklere zorlayan durumların açığa çıkacağını da söyleyebilirim.

Astrolojik ilişkiler

Yükselen burcunuz Akrep. Siz kendisinden memnun birisiniz. Nasıl mutlu olacağınızı biliyorsunuz ve eğlenceli işler yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Turizm ve gösteri dünyasının içinde bulunabilir, organizasyon ve çeşitli tasarımlar yapabilirsiniz. Seçtiğiniz kişinin turizmci olmasının nedeni bu. Şayet kendiniz yapamıyorsanız, yapabilen birisini partner olarak tercih eder ve ona destek verirsiniz. Sorduğunuz kişiyle ilişkiniz çok uyumlu. O da hassas ve yaratıcı. Birbirinizin ne istediğini seziyorsunuz. Hatta konuşmadan anlaşabilirsiniz.

RUMUZ: KARAYDIN
Yazarın Tüm Yazıları