Skandallara hazır olun

Başak burcunda dolaşan Ay öğle saatlerinden itibaren Balık burcundaki Mars-Uranüs kavuşumunu tetikliyor.

Aynı anda İkizler burcunda dolaşan Venüs de bu etkileşimi daha da kuvvetlendiriyor. Sürpriz sayılabilecek olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu gaz patlamalarının olabileceğini, deniz yolları ve denizde meydana gelebilecek ani değişikliklerin etkileyici olabileceğini gösteriyor. Aşk maceraları ve skandal sayılabilecek gizli, saklı durumlar ortaya çıkabilir.

MEKTUPLAR

Bu sene sizin için son derece ilginç gelişmelerin meydana geleceği bir yıl olacak. Değişim rüzgarları sizi kuvvetle etkiliyor. Uranüs’ün güçlü etkisi sizi hem değiştiriyor, hem de yaratıcılığınızı uyandırıyor. Bu yıl başlayan değiştirici etkiler sizin için önümüzdeki yıl da devam edecek. Doğum yerinizi belirtmemişsiniz ancak Bodrum’dan yazdığınızı belirttiğiniz için yıldız haritanızı Bodrum’a göre çıkardım.

Buna göre yükselen burcunuz Yay oluyor. Şayet Türkiye’nin farklı bir yerinde doğduysanız, özellikle Doğuda Van, Kars gibi o zaman yükseleniniz Akrep olabilir. Fakat değişim arzularınız değişmez. Yükselen burcun değişmesi davranışlarınızın değişeceğini gösteriyor. Yay gibi veya Akrep gibi davranan biri olursunuz.

RUMUZ: BALIKADAM



Kendisini nasıl mutlu edeceğini bilen, gösteri dünyası ve eğlenceden hoşlanan, aşk potansiyeli yüksek birisiniz. Yükselen burcunuz kesinlikle su değil. Tabii İstanbul’da doğduysanız yükselen burcunuz Yay. Neptün ve Ay doğum haritanızda birinci evde duruyor ve bu da sizi son derece sezgisel, algılaması yüksek, hassas biri yapıyor.

Bu sene sizin için zor geçmiş olmalı. Satürn döngüsü yaşantınızda ve alışkanlıklarınızda bazı değişiklikler yapma zamanınız gelmiş olduğunu gösterir ve bu etki geçtiğimiz aylarda kaldı. Şimdi hem moral açıdan, hem de fiziksel açıdan daha yüksek hissetmeye başlamış olmalısınız. Yaratıcı duygularınız harekete geçiyor ve önümüzdeki günlerde kendinizi çok daha iyi hissedecek ve duygularınızı ortaya koymayı başaracaksınız. Huzursuzluk duygunuz azalıyor. Aslında bu duygunun kaynağı değişim enerjisinin sizi zorlamasından doğuyor. Şimdi değişiminizi gerçekleştirmiş olmanın rahatlığını yaşıyor olmalısınız.

RUMUZ: MUM IŞIĞI



Aslında sürprizlerden hoşlanan birisiniz. Doğum haritanızda Ay-Uranüs kavuşumu beşinci evde yani mutluluğu işaret eden alanda duruyor. Bu durum sizin özgürlüğüne düşkün, heyecan verici aşk maceralarından hoşlanan, aşık olma potansiyeli yüksek biri yapıyor. Aynı zamanda yaratıcılığınız da çok yüksek.

Özellikle yaratıcı çalışmaların içinde bulunursanız sizi rahatsız eden duygulardan uzaklaşabilirsiniz. Akrep burcunun derin duyguları ve görünenden daha fazlasını algılama yeteneği Ay’ınız bu burçta durduğu için bilinçaltınızda açığa çıkıyor ve sizin kuruntularınızı tetikliyor. Özellikle sizin mutluluğunuz söz konusu olduğu zaman kuruntular da beraberinde açığa çıkabilir.

Üstelik Uranüs’de burada olduğu için tüm bunların sürpriz biçimde ortaya çıkmasına neden olur. Aykırı, farklı ve bilenenlerin dışında olanlar size çekici gelir ve siz de zaten öyle birisiniz. Kendinizi keşfettiğiniz zaman (bu sene keşfedeceksiniz) yaratıcılığınızla dikkat çekici olacaksınız.

RUMUZ: SÜRPRİZLER
Yazarın Tüm Yazıları