Skandallar günü

Bugün öğle saatlerinde Ay Başak burcuna girecek ve öğleden sonra Uranüs’ü tetikleyecek. Emlak konuları, alım satım ve yatırıma yönelik sürpriz gelişmeler meydana gelebilir.

Skandal sayılabilecek olaylar ortaya çıkabilir. Gökyüzünün bu konumu gerilimli duyguların açığa çıkacağını işaret ediyor. Bu konum yaratıcı çalışmalar yapılabileceğini, ilginç keşiflerde bulunulabileceğini de gösteriyor. Bilincin derinlerinde saklı kalmış ve şimdiye kadar ortaya çıkmamış farklı arzular bugün kendini gösterebilir.

Değiştirici olaylar

Gerilimli duyguların uyanacağı bir döneme giriyoruz. Aslında gökyüzünün konumu sert ve zorlayıcı etkilerin olayları değiştireceğini işaret ediyor.

Aslında değişime ihtiyacı olan insan! Ancak insanın değişebilmesi için de olaylara ihtiyacı var. Zorlayan ve değiştiren olaylara.

Tabii ki olaylar durup dururken meydana gelmiyor.

Olayların yaratıcısı insan!

İnsan önce olayları hazırlıyor, oluşturuyor sonra yaşıyor ve yaşarken kendi hazırladığı bütün her şeyi unutuyor. Yaşadığı olaylara şans ve şanssızlık olarak değerlendirirken, sanki her şey kendisinin dışında olup bitiyormuş duygusu içinde kendisini kaderin bir oyuncağı olarak görüyor.

Daima hareket halinde bulunan, gelişen ve gelişirken değişen insanın bu değişimini nasıl yapacağı, hangi koşullar ve şartlara ihtiyacı olduğunu astrolojik işaretlere bakarak anlamak mümkün.

Şimdi büyük değişim zamanı. Çünkü insan, büyük bir hızla ilerliyor ve aşama kaydediyor. Şimdiye kadar öğrendiği ve sahip olduğu değerler ve bilgiler artık kafi gelmiyor. Daha fazlasına ihtiyacı var. Ancak bu ihtiyacı ile karşılaşması pek kolay değil. Önce sahip olduklarını anlaması ve sonra da bunları ortadan kaldırabilmeli ki, kendini yenileyebilsin ve değişebilsin.

Tabii bunları yapabilmek pek kolay değil. Son derece sancılı ve zorlayıcı tecrübeler sonucunda, hatta isteğinin dışında gelişen olaylar sonucunda değişebiliyor, değiştirebiliyor.

Şimdi dünya, bu zor tecrübelere sahne olacağı bir dönemde bulunuyor. Dünyayı insanların meydana getirdiğini düşünecek olursak, hepimizin zorlanacağı bir dönemde bulunduğumuzu anlayabiliriz.

Astrolojik ilişkiler

Önce ‘Gezegenlerin yüzünden’ diye başlayan sorunuzu cevaplıyorum; yaşadığınız olaylar ve sizin nasıl biri olduğunuz, gezegenlerin yüzünden meydana gelmiyor. Siz zaten atalarınızdan getirdiğiniz özellikleri kendinizde bulunduruyorsunuz. Ve bu özellikleri işaret eden gökyüzü konumunda dünyaya geliyorsunuz. Meydana gelen olaylar da gezegenlerin payı yok. Sadece sizin sahip olduğunuz potansiyelleri hangi dönemlerde nasıl ortaya çıkaracağını, gezegenlerin hareketine bakarak tespit etmek mümkün. Sizin Yükselen burcunuz Aslan. Şu sıralarda büyük bir değişim süreci içinde bulunuyorsunuz. ‘Satürn döngüsü’ olarak belirlenen bu zaman, aslında sizin kendi isteklerinizi anladığınız ve nasıl yaşayacağınıza karar vereceğiniz bir dönemdir, bu dönem. Fakat değişen istekleri gerçekleştirmek pek kolay değildir. Sancılı bir süreçtir.

RUMUZ: YILDIZLARIN ALTINDA
Yazarın Tüm Yazıları