Sınırların ötesi

Yaratıcı duyguların harekete geçeceği bir gün. Madde ötesini inceleyen ve derinleşen duygular akşamın ilerleyen saatlerinde yaratıcılığın açığa çıkmasına neden olacak.

Tabii bu sırada şimdiye kadar gizli kalmış ve gözlerden saklanmış gerçekler de ortaya çıkabilir ve tüm bunlar sarsıcı bir etki meydana getirebilir. Günün ilerleyen saatlerinde Balık burcundaki Ay, Uranüs’ü tetikleyecek. Sürprizlerin açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda özgürlüğü ve sınırların ötesine geçme duygusunu harekete geçiriyor.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Terazi. Sosyal faaliyetlerden keyif alan birisiniz ve güzelliklere düşkünsünüz. Ancak önemli bir değişim sürecinde bulunduğunuz için kendinizi mutsuz hissediyorsunuz ve kararsızlıklar içine giriyorsunuz. Kendi değişiminizin farkında olduğunuzu belirtmişsiniz ancak bu durum içsel olarak sizi mutlu etmekle birlikte koşulların istediğiniz gibi olmaması ve şansınızın döndüğü şeklindeki yorumunuz sizi zorluyor.

Özellikle karşı cinsin size olan ilgisi ve karşınıza fırsatlar gerçekten ilgi çekici düzeyde. Şimdiye kadar istediğiniz her şeyi gerçekleştirdiğini söyleyen biri olarak artık isteklerinizin olmamasından yakınıyorsunuz ama bu durum nedeni yine sizsiniz. Çünkü kararsızlık ve karamsarlık gibi alışık olmadığınız duyguların yükseldiği bir dönemdesiniz ve kendinizi endişelere kaptırıyorsunuz. B

unun sonucunda şimdiye kadar sizinle olan şansın sizi terk ettiği duygusuna kapılıyorsunuz. Eski iyi duygularınızı yükseltmeyi başarırsanız, şansınızın geri döndüğünü görürsünüz. İyi duygular, şans demektir ve olacağına inanarak yaşadığınız zaman, olur.

RUMUZ: ÇIRALI



Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler astrolojik açıdan uyumlu. Özellikle kuvvetli bir pluto etkisinin birbirinizi etkilediği görülüyor. Bu durum hem zorlayıcı bir ilişkiyi, hem de birbirinizi değiştireceğiniz ve geliştireceğiniz anlaşılıyor. Birbirinizi çok fazla zorlayabilirsiniz ancak sizin de belirttiğiniz gibi ilişkiniz hem sevgili, hem dostluk, hem arkadaşlık biçiminde olsa da cinsel açıdan birbirinizi tetiklediğiniz ve çok fazla heyecanlandırdığınız görülüyor.

Şu sıralar karar vermek için pek uygun olmasa bile bu ayın 12’sinden sonra kararlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Temmuz ayında evlilik kararı almanız ve evlenmeniz mümkün.

RUMUZ: ARKADAŞ-Çorlu



Oğlunuzla aranızdaki ilişkilerin uyumlu olduğunu söylemeliyim. Oğlunuzun yükselen burcu Yengeç. Sizin burcunuz Yengeç. Ve doğum anındaki işaretler ile anne-babanın doğum haritaları ilginç bir biçimde birbiriyle örtüşür.

Sizin haritanızda kuvvetli bir Satürn etkisi olduğu için oğlunuzun doğum haritasında da güçlü bir Satürn etkisi var. Bu durum ilişkinizin biraz sert olmasına neden oluyor. Sizin disiplinli ve kuvvetli enerjiniz karşısında direnç gösterecek kadar kuvvetli bir etkiyle doğmuş olan oğlunuzla ilişkinizin daha sıcak olması için ilginizi göstermeniz ve sevginizi ortaya koymanız gerekiyor. Siz bildirmediğinizde çocuk kendisinin sevilmediği duygusu içinde bulunabilir, içine kapanabilir.

Aslında son derece duyarlı ve sevgiye ihtiyacı fazla olan bir çocuk. Ona biraz sevginizi gösterecek olursanız, ilişkiniz istediğiniz yönde gelişmeye başlayacak. Şu sıralarda yanlış anlamalar olabilir, fazla üstelemeyin. Nisan sonundan itibaren ilişkinizi istediğiniz gibi geliştirebilir ve birbirinizi anlama fırsatını yakalayabilirsiniz.

RUMUZ: CENGİZ-Karlı
Yazarın Tüm Yazıları