GeriSeyahat Mehmet Ali Erbil’in tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mehmet Ali Erbil’in tatil sırları

Mehmet Ali Erbil’in tatil sırları

Şovmen Mehmet Ali Erbil, seyahat etmeyi çok seviyor. Daha önce Avrupa’nın birçok ülkesinde, ABD’de, Tunus’ta bulundu. Uzakdoğu’ya henüz gidemedi. Hayalindeki seyahat muhteşem doğasından dolayı Phuket. İşte Erbil’in favori mekanları...

OTELLER

Evian Royal Resort, Cenevre
“Cenevre Gölü ve Alplar manzaralı otel, asırlık ağaçların içinde. SPA’sında her türlü hizmet var. Masajlarını, kürlerini beğeniyorum. Ayrıca casinosu da bulunuyor.” 2 kişi için gecelik konaklama fiyatı 1200 TL’den başlıyor. (www.evianresort.com)

Rodos Palace, Rodos
“Otel Rodos’un mükemmel korunmuş tarihi sur içi bölgesine, Ialyssos plajına çok yakın. Konumunu, dekorasyonunu beğeniyorum. Restoran mönüsü Yunan ve Avrupa mutfağından oluşuyor.” Gecelik oda fiyatı 147 TL. (www.rodos-palace.com)

For Seasons, Beşiktaş
“Bu tarihi otel, denize sıfır konumu, muhteşem manzarasıyla dikkat çekiyor. Otelin dekorasyonu da çok başarılı.” Gecelik oda fiyatı 1398 TL. (www.fourseasons.com)
 
RESTORAN

Sunset Grill & Bar, Kuruçeşme
“Bu mekanı kaliteli buluyorum. Yemeklerinden, servisinden çok memnunum. Buradan hiç mutsuz ayrılmadım.” Boğaziçindeki mekanda Akdeniz, Türk ve Japon yemekleri servis ediliyor. (www.sunsetgrillbar.com)


Dragon Restaurant, Girne
Girne Rocks Hotel’in içinde. Çinli aşçılarca hazırlanan Uzakdoğu mutfağından seçenekler tadabiliyorsunuz. Bence dünyadaki en iyi Uzakdoğu restoranlarıyla yarışabilecek bir mekan. Yemekleri enfes. (www.dragonrestaurantcyp.com)

GECE KULUBÜ

XLarge Club, Beyoğlu
Gece eğlenmek için dışarı nadir çıkıyorum. Bu mekan beğendiklerim arasında. Müziği, şovları eğlenceli. (www.clubxlarge.com)

False