Sarayda nişan

Melisa Eliyeşil ile Charles von Faber Castell, İstanbul Çırağan Sarayı’nda yapılan davetle nişanlandı.

Haberin Devamı

Enderun Salonu’nda yapılan nişan öncesinde gazetecilere poz veren genç çift mutluluklarını aileleri ile paylaşırken, Castell’in kız kardeşileri Victoria ve Sarah güzellikleriyle dikkat çekti.

Çocuklar gibi

İzzet Antebi’yi, eşi Didem Antebi ile Bebek Parkı’nda gördüm. Güneşli havayı fırsat bilen çift, geçtiğimiz yıl ağustos ayında dünyaya gelen kızları Mila’yı gezdiriyordu.

İmza günü

Palladium’da ‘Anneler Günü’ etkinlikleri kapsamında, geçtiğimiz cumartesi günü Ece Vahapoğlu’nun imza günü vardı. Vahapoğlu, farklı dillere çevrilen “Öteki” adlı kitabını imzaladı.

50. yaş sergisi

Medya dünyasının ünlü ismi Korcan Karar’ın 30 yıllık meslek hayatında çektiği, tarihe tanık 100 fotoğrafın sergilendiği “50+50” adlı fotoğraf sergisi, Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen renkli bir törenle açıldı. Serginin açılışına, Tansu Çiller, Semra Özal, İsmet Sezgin, Berna Yılmaz gibi siyaset dünyasının yanı sıra iş, sanat ve medya dünyasından da birçok ünlü isim katıldı. Sergi, 16 Mayıs’a kadar Barbaros Bulvarı’ndaki İstanbul Modern Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

Haberin Devamı

Annelere çikolata

Ülker Çikolata, Sitare Akdilek’in sahibi olduğu Levent’teki Party Kids’te ‘Anneler Günü’ kutlaması düzenledi. Annelerin çocuklarıyla birlikte katıldığı kutlamada, çocuklar anneleri için birbirinden lezzetli ve farklı şekillerde çikolata yaptılar. Yıldız Holding Çikolata, Sakız ve Şeker Pazarlama Genel Müdürü Başak Kluznick’in kızı Leyla ile ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Revna Demirören, Güzide Duran, Sitare Akdilek, Emine Ün, Işıl Rençber, Defne Samyeli, Ayşe Kucuroğlu, Eda Kosif, Gül Saygı, Selen Keçeli, Şebnem Aslan ve Berna Sağlam Naipoğlu katıldı.

Yoğun istek üzerine

Nahide Kabare TV’de canlı yayın devam ediyor... Salı akşamı, yoğun istek üzerine Mustafa Keser bir kez daha sahneye çıkacak. Repertuvarında 3 binden fazla şarkı bulunan Keser, seyircinin isteğini anında seslendirecek.

GECE KUŞU

İngiliz tarzı

Birçok uluslararası sanatçıya ev sahipliği yapan 360istanbul’un, geçtiğimiz cumartesi akşamki konuğu Sonique’di. Dünyada müzik listelerini altüst eden ve tarzıyla dikkatleri üstüne çeken Sonique, o akşam hem DJ setinin başında hem de sahnedeki yerini almıştı.

Yazarın Tüm Yazıları