Sanatta başarılı çalışmalar var

Bugün Ay Boğa Burcuna geçiyor. Sabah saatlerinde Akrep burcundaki Venüs ile Ay arasında zıt açı meydana gelecek.

Duyguların derinleşeceğini ve ilişkilerin farklı yönlerinin ortaya çıkacağı bir gün olacak. Balık burcundaki Uranüs ise hem Ay, hem de Venüs’e uyumlu açı yapıyor ve sürpriz ilişkiler, sürpriz gelişmeler ve son derece farklı duygular açığa çıkacak. Sanat ve yaratıcılık alanında başarılı çalışmalar yapılabilir ve ilginç organizasyonlar dikkat çekici olabilir.

BİYORİTM (5)

Siz de kendi biyoritminizi şematik olarak hazırlayabilirsiniz. Cuma günü anlatmış olduğum hesaplama yöntemini kullanarak fizik, duygu ve zihin dalgalarının pozitif veya negatif derecelerini belirledikten sonra çizelge üzerine yerleştireceksiniz.

Hayatritminizi tespit ettikten sonra fizik, duygu ve zihin dalgalarınızın hangi günlerde bulunduklarına bakınız. Böylece pozitif, negatif ya da kritik günlerinizi bulabilirsiniz.

Pozitif günler o dalganın temsil ettiği özelliklerinizin en yüksek olduğu günlerdir. Negatif günlerde ise, bu özelliklerinizin zayıf olduğu günler demek anlamına geliyor. Kritik günler ise, özel ilgi istiyor.

Çünkü, kendinizi o dalganın temsil ettiği özellikler açısından son derece yüksek hissedersiniz, fakat aslında durum hiç de öyle değildir ve direncinizin zayıf olduğuna işaret eder. Biyoritim dalgalarınızın alçaldığı ve yükseldiği günlere denk gelen noktalar kritik günleri gösterir.

FİZİK DALGASI: İsminden de anlaşıldığı gibi fiziksel gücü gösterir. 23 günlük periyoda sahiptir. 23 günlük periyodun ilk yarısı pozitif, ikinci yarısı ise, negatiftir. Birinci ve onikinci günler kritik gün olarak kabul edilir.

DUYGU DALGASI: 28 günlük periyoda sahip olan duygu dalgası ‘moral dalgası’ olarak da biliniyor. 14 gün pozitif, 14 gün ise, negatiftir. Birinci günü yani sıfır noktası ile onbeşinci gün kritik günlerdir.

ZİHİN DALGASI: 33 günlük bir periyoda sahip olan zihin dalgası, algılama ve zihinsel kapasitenin nasıl olacağını gösterir. Birinci gün ile 17. gün kritik günlerdir.

Biyoritminizi takip ederek fizik, duygu (moral) ve zihin potansiyeliniz hakkında fikir sahibi olabilir ve pratik hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları