Sanatsal faaliyetlerde başarı var

Kova burcundaki Ay, bilinçaltının derinlerinden yükselen özgür duyguların serbest kalacağını işaret ediyor.

Ay, öğle üzeri Terazi burcundaki Neptün ile uyumlu etkileşim içine girecek ve hayal gücünü uyandıracak. Sezgiler ve rüyaların zenginleşeceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu özellikle sanatsal faaliyetler ve yaratıcılık gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapılabileceğini gösteriyor.

BİYORİTM (3)

DUYGU DALGASI

28 günlük periyoda sahip olan duygu dalgası 14 gün pozitif, 14 gün ise negatiftir. ‘Moral dalgası’ olarak da bilinir. Birinci gün yani sıfır noktası ile onbeşinci gün, kritik günlerdir. Duygu dalgası pozitifken moral seviye yükselir. Kendine olan güven ve rahatlık duygusu artar. Duygu dalgası eksiye geçtiği zaman bu durumun tam tersi olur. Aslında başarıyla tamamlanabilecek bir iş yapıldığı halde kişi kendisini başarısız olacakmış gibi hisseder. Karamsar ve çekingen bir tutum içerisine girer. Kritik günlerde ise kırıcı, alıngan, aptalca cesaret veya gereksiz korkaklık halinin ortaya çıktığı gözlemlenmiştir.

ZİHİN DALGASI

33 günlük bir periyoda sahip olan zihin dalgası, algılama ve zihinsel kapasitenin nasıl olacağını gösterir. Birinci gün ile 17. gün kritik günlerdir. Zihin dalgası artıdayken (Pozitif) anlamak, öğrenmek, yeni girişimlerde bulunmak daha isabetli olur. Zihinsel faaliyetlerin yüksek olması nedeniyle yapılacak planlar ve alınacak kararlar daha tutarlı olur. Eksi duruma geçtiği zaman (Negatif) zihinsel kapasite düşer. Hatalar fazlalaşır, dalgınlık ve dikkatsizlik, başarı şansını azaltır. Planlama yeteneği zayıflar, yapılan organizasyonlarda güçlükler ortaya çıkar. Kritik günlerde ise çok dikkatli olunmalıdır. Çünkü, kişi kendisini son derece zeki, dikkatli, düşünceli ve başarılı hisseder. Fakat, son derece tedbirsiz ve dikkatsiz davranabilir. Tabii bunun sonucu da başarısızlıktır. Özellikle dalgınlık ve zihinsel dalgınlık olduğu için bu günlerde karşılaşacağınız teklifleri hemen değerlendirmek yerine bugünün ğeçmesini beklemekte yarar var.

(Sürecek)

MEKTUPLAR

Rüyanızı anlattığınız mektupta keşke doğum zamanınızı da bildirmiş olsaydınız. Yaşantınızda meydana gelen büyük değişiklikler ve içinde bulunduğunuz süreçle ilgili daha ayrınıtlı bilgi verebilirdim. Gördüğünüz rüyalar aslında mesaj niteliği taşıyor. Fakat siz henüz bu mesajı çözememişsiniz. Ayrıca yaşadığınız sert tecrübelerle de örtüşüyor. Su özellikle de gördüğünüz fırtınalı deniz, bilgiyi sembolize ediyor. Her şeyi silip süpürdüğünü fakat kendinizi kurtardığınızı gördüğünüz rüyanın ardından meydana gelenler de farklı değil. Fakat kendinizi kurtardığınız için şükredin ve daha önce nasıl yaptıysanız, daha iyisini yapabileceğinizi düşünün. Yaşadığınız olayların içindeki bilgiyi anlamaya çalışın. Şimdi tekrar rüyaların başladığını yazmışsınız. Anladığınız zaman aşama yapacaksınız ve rüyalarınız değişecek.

RUMUZ: ZEYNEP CİN
Yazarın Tüm Yazıları