Sakin ve sabırlı davranın

Merkür’ün geri gitme hareketi bugün duruyor. Dikkatin yoğun olacağı fakat tek bir noktaya takılıp kalınacağını işaret ediyor.

İletişim konusunda bazı aksaklıklar çıkabilir, gelişmeler ağır aksak olabilir. Yeni bir girişimde bulunmayı düşünüyorsanız bugün pek uygun değil. Üstelik Koç burcundaki Ay harekete geçmek için kuvvetli bir duygu uyandıracak. Fakat yanlış anlamalar, evraklarla ilgili sorunlar ve yavaşlatıcı durumlar çıkabilir. Bugün sakin ve sabırlı davranın. Yarından itibaren bu etki çözülüyor.

Ege üzerinde UFO görüldü

Bir arkadaşım heyecanla telefon açtı ve ‘bir uzay aracı gördüm’ dedi. Nasıl bir uzay aracı? Emin misin, dediğim zaman ‘kesinlikle bir uzay aracı olduğunu düşünüyorum’ dedi ve olayı şöyle tarif etti;

‘O gün bir arkadaşımı karşılamak için Ayvalık’a gitmem gerekti. Sabah saat 03:30-04:00 sıralarında gökyüzünde çok parlak bir cisim gördüm. Önce Jüpiter olduğunu düşündüm. Sonra arkadaşımı aldım ve Asos’a geri döndük. Parlak cisim sanki daha da parlaklaşmış ve yaklaşmış gibi geldi. Kamerayı aldım ve cisme zoom yapıp çekmeye başladım. O sırada çıplak gözle fark edilmeyen bir hareket yapıyor olduğunu gördüm. Sanki salyangoz gibiydi. Beyaz olarak gördüğüm ışıkların arasında renkli ışıklar da görülüyordu ve cismin alt kısmı düzdü. Arkadaşıma gösterdiğimde ciddiye almamıştı. Fakat kameradan izlediği zaman o da gördü ve bana hak verdi. Ertesi gün aynı saatlerde dışarı çıkıp gökyüzüne baktığımızda yoktu. Ve sonraki gecelerin hiçbirinde yoktu. 11 Ağustos gününden beri bugüne kadar her gün aynı saatte uyanıp gökyüzüne baktım. Bir daha görünmedi. Bir uzay aracı mıydı, yoksa başka bir şey miydi, bilemiyorum. Bu cismin ne olduğunu tam olarak anlayamadım. İstanbul’a gelince kayıtları bir uzmana göstereceğim.’

Ben de bu fikrin çok iyi olduğunu, hatta hemen gelip göstermesini söyledim.

Bu arada Kazdağları’nda dolaşırken karşılaştığım köylüler gökyüzünde hareket eden yıldızlardan söz etmişlerdi. Hatta bir tanesi gökyüzünde parlayan bir yıldızın sonra büyük bir hızla kaydığını ve ilerde bir yerlerde havada asılı öylece durduğunu anlatmıştı ve onların anlattıklarını doğrusu pek ciddiye almamıştım. Bunların üzerine arkadaşımdan aldığım telefon beni düşünmeye itti. Acaba dağlarda UFO avına çıksam, diye düşünüyorum. En iyisi bunu UFO araştıranlara bırakalım, gidip gözlem yapsınlar.

Astrolojik ilişkiler

Sorularınızın cevaplarını fakslamamı istemişsiniz. Sizin dışınızda da pek çok özel mail ve faks isteyenler var. Ne yazık ki, özel telefon, faks, mail göndermek şeklinde bir hizmet veremiyorum. Sadece bu köşeden bilgileri aktarıyorum.

RUMUZ: GÜLSE

Yükselen burcunuz Akrep. Ay ise doğum anında İkizler burcunda duruyor. Son derece hareketli olduğunuz halde kendinizi pek göstermek istemiyorsunuz. Fakat Güneş Aslan burcunda durduğu için kendinizi gösterme ihtiyacınız çok yüksek. Bu durum içinizde gerilim yaratıyor ve anlaşılmaz olmanıza neden oluyor. Kendinizi iyi hissedebilmek için yönetici konumunda bulunmanız gerek. Eğitiminizi bu doğrultuda yapmalısınız.

RUMUZ: CİCİ BİCİ
Yazarın Tüm Yazıları