Şahsiyette ani değişiklikler

Geri giden Merkür burç değiştiriyor ve Aslan burcunun son derecesine giriyor.

Çocuklarla ilgili konuların gündeme geleceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu özellikle gösteri dünyası ve çocukların ihtiyaçlarıyla ilgili daha derin çözüm arayışları içine girileceğini gösteriyor. Bugün Başak burcundaki Güneş, Balık burcundaki Uranüs’ü tetikliyor. Çarpıcı ve değiştirici olayların görünür hale geleceğini işaret eden bu konum özellikle şahsiyetinizde ani değişiklik meydana getirecek olayların açığa çıkacağını işaret ediyor.

Başak burcu çocukları

Yazın son dönemi olan hasat mevsiminde doğan çocuklara özel bir ilgi gösterilmelidir. Çünkü son derece zeki ve dikkatli çocuklardır.

Hangi koşulun içine doğduysa orada bulunan herkesin davranışlarını izler ve kendine göre değerlendirmeyi başarır.

Ona istediği koşulları sağladığınız zaman kendine uygun bir şekilde düzenler ve onun kendi için kurduğu düzene karışılmasından hoşlanmaz. Fakat mantıklı açıklamalar yaparak nedenlerini anlatacak olursanız, kaç yaşında olursa olsun sizi dikkatle dinleyecek ve kabul edecektir.

Büyüklerini taklit eden ve büyüme hevesinde bulunan çocuklara en fazla Başak Burcu Çocuklarında rastlanır. Bu nedenle onlara geleceğin yetişkini olarak dikkatli davranmanız gerekir.

Oynadığı oyunlar geleceğin ön hazırlığıdır. Bu nedenle ev eşyalarını ve hatta anne babasının kişisel eşyalarını oyuncak olarak kullanabilir. O daha çok küçükken büyüdüğünde ne olacağını garantilemeye çalışır. Şayet kendisini zorlayan koşullar içindeyse tek başına olabilmek için ne yapması gerektiğini bile düşünür. Dış koşullardan çok fazla etkilenir ve kendisinin güvende olduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır.

Ona sevginizi göstermek için kendinizin kullandığı bakım ürünlerinin küçükler için tasarlanmış modellerini hediye edin. Kendi eşyalarını kendisinin seçmesine izin verin.

Ne istediğini bilen Başak Çocuklarını kendi zevkinize uydurmaya çalışmayın. Başak Çocuklarının bireysel olmaktan hoşlandıklarını unutmayın ve yaşıtlarıyla birlikte olabileceği aktiviteler içinde bulunmasına özen gösterin. Böylece kendisini daha çabuk keşfedecek ve gelişecektir.

Bir Başak çocuğunu eğitmek kolaydır. Ona karşı sert davranarak değil, aklına hitap ederek eğitmeyi denerseniz, çabuk sonuç aldığınızı görürsünüz. Buna karşılık sizin de kendinizi eğitmeniz ve bilgilenmek için gayret etmeniz gerekiyor. Düşüncelerinde boşluklar kalmasından hiç hoşlanmaz ve nedenlerini sorarlar.

Astrolojik ilişkiler

Doğum gününüz kutlu olsun. Bu yıl sizin için kendinizi yenilemek ve keşfetmek için karşılaşacağınız sürpriz olaylarla dolu geçecek. Aslında sizin de belirttiğiniz gibi geçen yıl başlayan değişim süreciniz bu sene de devam ediyor. Sizi çok fazla etkilemiş olan olaylar şimdi yeni bir biçim kazanıyor ve siz de farklı değerlendirmeye başladığınız için (Değiştiğiniz için) artık bunların fırsat olduğunu anlıyorsunuz. Eşinizle aranızda daha önce yaşanmış sorunlar şimdi bitiyor ve ilişkiniz yeni bir boyut kazanıyor. Yani evliliğinizi de yeniliyorsunuz. Yakınlarınızla aranızda çıkan sorunlar ve anlaşmazlıklar da önümüzdeki aydan itibaren çözülmeye başlayacak.

RUMUZ: BAŞAK
Yazarın Tüm Yazıları