Sabırlı ve tedbirli olun

Bugün gökyüzünün konumu astrolojik açıdan gerilimli. Başak burcundaki Mars, Güneş ve Jüpiter kavuşumunu Yay burcundaki Ay tetikliyor ve bilinçaltının derinlerinden yükselen güçlü isteklerin sert bir biçimde açığa çıkmasına neden oluyor.

Özellikle sistem ve çalışma prensiplerini zorlayan ve şiddetli duyguları açığa çıkaran bu etkiyi Satürn’ün uyumlu etkisi sabırlı ve tedbirli olmak için baskı oluşturuyor. Fakat aynı baskı güvenli ortamın yaratılması için de zorlayıcı olayların açığa çıkmasına neden olacak.

Kova erkeklerine nasıl davranmalı

Gelen mektuplardan ‘Kova Erkeklerine nasıl davranmak gerek’ sorusu öylesine çok ve nasıl davranacaklarını bilemediklerinden yakınıyorlardı ki, genel bir cevap yazmak durumunda kaldım. Diğer burçları gücendirmemek için bu köşede zaman zaman burçların erkek ve kadınlarına nasıl davranmalı başlıklı yazılara devam edeceğim.

Bir Kova Erkeğine aşıksanız, onun ilgisini canlı tutmak için çok çalışmanız gerekiyor. Çünkü Kova Erkekleri hem son derece zeki, hem de çok meraklıdır.

Birlikte olduğu kadını merak eder. Anlamak ve öğrenmek ister. Biraz anlaşılmaz olmalı, kolay çözülen biri olmamalısınız.

Tabii çok fazla gizemli olmaya da gerek yok. Sadece çabuk anlamasına izin vermeyin, yeter.

Burcunuz ne olursa olsun, sizin de bir Kova kadar olmasa bile meraklı ve öğrenme arzusu olan biri olmanız gerekiyor.

Çünkü bir Kova Erkeğinin ilgisini sürekli tutabilmek için kendisini yenilemeyi başaran bir kadın olmanız şart. Yoksa ilişkiniz bir süre sonra iki yabancının ilişkisine dönüşebilir.

Çünkü Kova erkeği kendisini yenileyecek, öğrendiği bilgiler onu başka zevkler ve ilgi alanları içine çekecektir.

Halbuki zaman içinde siz de kendinizi yenilemek için gelişmeleri takip eden biri olursanız, zevkleriniz zaman içinde değişse bile ortak konularınız ve paylaşacağınız zevkler devam edecektir.

Bir Kova Erkeği fikirlerini sürekli kabul eden, kendisiyle tartışacak birikimi olmayan bir kadına karşı ilgisini sürdürmeye devam etmez.

Zaten çok kolay öğrenen biri olduğu için sizin tarzınızı, dünyaya bakış açınızı hemen anlamış ve olaylara karşı göstereceğiniz tepkileri bildiği için ilgisi sönecektir. Dikkatini kendisine ve ilgilendiği yeni alanlara yöneltmiş olacak ve sizin onu anlamanız neredeyse imkansız hale gelecektir.

Astrolojik ilişkiler

Sizin yükselen burcunuz Yay, onun ise İkizler. Her ikiniz de özgürlüğünüze meraklısınız. Bu noktada anlaşıyorsunuz. Fakat şu sıralarda kendinizi ve tarzınızı değiştirmek için güçlü arzular duyuyorsunuz ve bu durum zaman zaman gerilim yaratıyor. İlişkinizde aşama yapmanız gereken bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Dikkatinizi sadece kendinize yöneltmiş olduğunuz için sevdiğiniz kişiyi anlamıyorsunuz. Anlatmış olduğunuz olaylar tek yanlı ve sadece sizin bakış açınızı gösteriyor. Verdiğiniz doğum tarihleri doğruysa astrolojik açıdan benzer bir süreç içinde bulunduğunuz görülüyor. Aslında biraz dikkatinizi ona yöneltecek olursanız ilişkiniz eskisi kadar sıcak olacak ve ilişkinizi birlikte yenilemeyi başaracaksınız.

RUMUZ: PAPATYA
Yazarın Tüm Yazıları