Sabah rüyalarına dikkat

Bugün Ay sabahın erken saatlerinde Ay düğümlerini ve Uranüs’ü tetikleyecek.

Kaderinizde bulunan veya değişmesine yardımcı olabilecek kişiler ve olayların karşınıza çıkabileceğini işaret ediyor. Bu sabah gördüğünüz rüyalara da dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle farklı olduğunu düşündüğünüz rüyanızı yazın. Akşam üzeri Neptün’ü tetikleyecek olan Ay, bilinçaltının derinlerinden yükselen endişelerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Fakat birkaç saat sürecek olan bu etki önemli bir değişiklik meydana getirmeyecek. Tabii sizin haritanızdaki herhangi bir tetik noktasından geçmiyorsa.

Güneş tutulmasından kimler etkilenecek

Güneş ve Ay Tutulmaları bireylerden çok kitleler üzerinde etkilidir. Halk yığınlarının, büyük toplulukların, kitlelerin şuur düzeyinde yaşayacakları değişiklikleri işaret eder. Ancak kitleleri bireylerin meydana getirdiğini unutmamak gerekir. Bu durumda tutulmalardan genel olarak herkes etkilenir. Bazıları doğrudan, bazıları ise dolaylı olarak etkilenirler.

Doğum haritanızda Güneş, Ay ve Yükselen burcunuzun üzerinde Tutulma meydana geliyorsa siz doğrudan etkilenenlerdensiniz demektir. Ayrıca kişisel gezegenlerinizin (Merkür, Venüs, mars) üzerinde tutulma oluyorsa bu gezegenlerin sambolize ettiği kişisel özelliklerinizi değiştirecek olaylar olabileceğini işaret eder. Bunun dışında diğer gezegenler üzerinde meydana gelen bir tutulma, o güne kadar o gezegen sizin için neyi ifade ediyorsa artık değişim zamanı geldiğini ve daha farklı yönlerini keşfedeceğinizi gösterir.

Bir de doğum haritasında yaşantınızın her bir alanını (iş, ev, evlilik, sağlık vb.) sembolize eden ve astrolojide evler olarak geçen noktalar vardır. Bu noktalar üzerinde meydana gelen bir tutulma o evin yönettiği konularla ilgili önemli değişiklikler yaşanacağını işaret eder.

Tutulmalar genel olarak bakıldığı zaman endişe uyandırır. Ancak tutulmaların açığa çıkardığı olaylar ne kadar zorlayıcı olursa olsun sonrasında kişinin yapmak isteyip de yapamadığı değişiklikleri bir anda gerçekleştirmesini sağlar.

Tutulmaların şuur seviyisinde meydana getirdiği değişiklikler aslında daha yüksek bir şuur düzeyine geçişi sembolize eder. Tabii bu geçişin nasıl olacağını halkın iradesi ve ihtiyacı belirler. Ne yazık ki, halkların şuur düzeyleri bunu anlayacak seviyede olmadığı için zorlayıcı olaylara ihtiyaç vardır. İşte bu zorlayıcı olayların neler olabileceğini aslında kendiniz de tespit edebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları