Rüyamda dilek tuttum

RUMUZ: KAYAN YILDIZBen 19 yaşında bir genç kızım.

Geçen gece rüyamda kendimi pencereden bakarken gördüm. Aslında gerçek hayatta Fransa’da yaşıyorum ama rüyamda penceresinden baktığım yatak odası, Türkiye’de tanımadığım bir köydeydi. Gündüz vaktiydi, köy evleri ve koçlar vardı. Kafamı kaldırıp gökyüzüne baktığımda hava karardı. Bir yıldız kaydı ve hemen dilek tuttum. Bu dilek, gerçek hayatta da en büyük dileklerimden biri ve sağlıkla ilgili.

YORUM: Rüyada kişinin köy, köyle ilgili görüntüler veya köyde yaşadığını görmesi, rüya sahibinin şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak, sade bir yaşam arzusunu gösteriyor olabilir. Rüyada koç görmek ise, tepkisel davranışlara, baskı altına alınması veya yönlendirilmesi zor kişi veya olaylara işaret eder. Rüyanızın geneli, hayatınızda kontrol edemediğiniz kişi ve olayların varlığını ya da olaylar karşısında kontrolünüzü kaybeden tepkiler verdiğinize, sadeleşme ihtiyacınıza veya sade bir ortamdaysanız, tam tersi, hareketli ve aktif insanların olduğu bir yerde bulunma isteğinize dikkat çekiyor. Bir köyde yaşayan, köyle ilgili konuşmalar yapan Koç burcu bir tanıdığınız varsa ya da siz Koç burcuysanız, rüyanız gerçek yaşamınızda yaşanan olaylarla ilgili de olabilir. Rüyanızda kayan yıldız ve tuttuğunuz dilek, sizin de yazdığınız gibi, gerçek yaşamda olmasını istediğiniz dilekle ilgili yoğun duygularınız nedeniyle ortaya çıkan görüntüler. Umarım dileğiniz en kısa sürede gerçekleşir.

Sevdiğim adam evlenmediğini söylüyordu

RUMUZ: GAMZE

Rüyamda, bir hafta önce evlenmiş olan sevdiğim kişinin düğününü gördüm. Herkes düğüne yetişmek için telaş içindeydi. Bense, düğün salonunun hemen yanındaki bir odada giyinmek için bekliyordum. Gelinlik kutusuna benzeyen bir kutudan beyaz olan elbisemi çıkartırken, sevdiğim kişi geldi ve "Ben evlenmedim, bak buradayım" dedi. Ben sadece baktım.

YORUM: Gerçek yaşamınızda, sevdiğiniz kişinin evlenmemesini ve sizinle birlikte olmasını isteyen kalbiniz, rüyalarınızda kendini bu şekilde ifade etmiş. Umarım bu kişinin başka birisi ile evlenmesi ile, düşlerinizi süsleyecek yeni bir prensle tanışır, onunla birlikte kendi masalınızı yazarsınız.
Yazarın Tüm Yazıları